Drommel spreekt zich uit over Ajax-transfer: “Wat gebeurt er met Onana?”

Foto: Drommel spreekt zich uit over Ajax-transfer: “Wat gebeurt er met Onana?”

Joël Drommel wordt al langer gelinkt aan een overstap naar Ajax, maar van concrete interesse lijkt (nog) geen sprake. De FC Twente-doelman zou een move naar Amsterdam mooi lijken, al moet er dan over bepaalde zaken wel duidelijkheid komen.

Zo heeft eerste keeper André Onana een schorsing van twaalf maanden en is het de vraag of Ajax komende zomer een extra sluitpost erbij wil.  “Ajax is een prachtige club, ik zou zeker niet weigeren. Ik kom ook uit die buurt. Ik zou het zeker mooi vinden, maar de situatie met Ajax is lastig”, laat Drommel weten in de liveshow van Voetbal International. Wat gaat er gebeuren met Onana? Ik gun het hem dat hij straks weer kan spelen. Nu weet je niet wat er met Onana gaat gebeuren. Ik zie Cillessen ook zomaar terugkeren. Voor mij is het nu gewoon belangrijk dat ik blijf spelen.”

Drommel erkent dat een Belgische transfer afgelopen zomer een optie was. Hij werd benaderd door Anderlecht, dat zocht naar een eventuele opvolger voor Hendrik Van Crombrugge. “Ik ben gebeld door de technisch directeur. Hun keeper zou misschien naar Ajax gaan, maar dat ging niet door. Het was uiteindelijk goed om bij Twente te blijven, denk ik. We stopten al in maart met het seizoen, dus ik had al een tijdje niet gespeeld. Ik heb het naar mijn zin bij Twente. De Belgische competitie is wel een optie. Je ziet dat Noa Lang ook heel erg groeit daar”, aldus de 24-jarige Drommel.

Gaat Ajax hem komende zomer halen?

  • Ja
  • Nee
261+ Votes

Lees meer

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie