‘Koeman is he-le-maal klaar met Barcelona-schlemiel’

Foto: ‘Koeman is he-le-maal klaar met Barcelona-schlemiel’

Volgens de Spaanse media is er een behoorlijk grote kans dat Clément Lenglet zijn vaste basisplek verliest bij FC Barcelona. De Fransman maakte geen goede indruk tegen Paris Saint-Germain (1-4) en schutterde vervolgens ook tegen Cádiz.

De Catalanen kwamen op een 1-0 voorsprong tegen de degradatiekandidaat, maar in de slotfase veroorzaakte de verdediger een strafschop, waardoor het toch nog 1-1 werd. Oefenmeester Ronald Koeman zou het inmiddels helemaal gehad hebben met Lenglet.

De krant AS houdt zich vandaag niet in: “Slecht. Een absurde strafschop in de laatste minuten van de wedstrijd. Lenglet gaf Rúben Sobrino een absurde trap in zijn poging om de bal weg te werken. Voorafgaand aan zijn absurde actie, had hij al veel moeite om Álvaro Negredo in toom te houden. Koeman zal waarschijnlijk de dagen aftellen dat hij weer over Ronald Araújo kan beschikken.”

“Horror!”



Marca bericht: “Hij hoefde bijna heel de wedstrijd niets te doen en vlak voor tijd begaat hij een infantiele overtreding op Sobrino. Hij is ver, héél ver, verwijderd van het niveau dat wordt geëist van een centrumverdediger om voor Barcelona te kunnen spelen. Zelfs voor dit Barcelona.” Daarnaast stelt het dagblad: “Mét Lenglet is het onmogelijk voor Barcelona. Het seizoen van Lenglet benadeelt Barcelona. Van de strafschop op Sergio Ramos in de Clásico tot de laatste tegen Cádiz. Hij was voorheen een betrouwbare verdediger, maar nu is hij onherkenbaar. Zó onherkenbaar zelfs dat Samuel Umtiti eventjes de voorkeur kreeg.”

El Desmarque deelt zelfs een één uit aan Lenglet als rapportcijfer: “Horror. Lenglet is, voor de zoveelste keer dit seizoen, de reden van puntverlies van Barcelona. Hij veroorzaakte als een jeugdspeler een strafschop. Een strafschop die Barcelona zich niet kan permitteren als men daadwerkelijk mee wil doen in de strijd om de landstitel.”

Lenglet pure horror?

  • Ja…
  • Nee
891+ Votes

Lees meer

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie