United wint ruim in Spanje, Bosz ziet opvallende nederlaag

Foto: United wint ruim in Spanje, Bosz ziet opvallende nederlaag

Manchester United is vrijwel zeker actief in de volgende ronde van de Europa League. De Engelse topclub rekende in de heenwedstrijd probleemloos af met Real Sociedad: 0-4.

De Spanjaarden plaatsten zich in een groep met AZ voor de volgende ronde, maar tegen United ging het dus helemaal mis. Een flater achterin bezorgde Bruno Fernandes de openingstreffer in Turijn, waar de wedstrijd werd gespeeld. Diezelfde Portugees, Marcus Rashford en Daniel James zorgden voor de fantastische uitgangspositie voor volgende week.

Veerkrachtig Leverkusen onderuit

Bayer Leverkusen heeft veerkracht getoond door op bezoek bij BSC Young Boys een 3-0 achterstand weg te poetsen. Doelpunten van Patrik Schick (tweemaal) en Moussa Diaby bezorgden de formatie van Peter Bosz een prima uitgangspositie, maar vlak voor tijd zorgde Theoson Siebatcheu alsnog voor de Zwitserse zege: 4-3.

AC Milan verspeelt zege

AC Milan heeft een te kleine stap gezet richting de volgende ronde. Een eigen doelpunt van Radovan Pankov en een penalty van Theo Hernández leken voldoende voor een 1-2 overwinning bij Rode Ster Belgrado. Het Servische tiental maakte echter nog 2-2 dankzij Milan Pavkov.

Overige uitslagen:

Dynamo Kiev – Club Brugge 1-1

FC Krasnodar – Dinamo Zagreb 2-3

SC Braga – AS Roma 0-2

Slavia Praag – Leicester City 0-0

Wolfsberger AC – Tottenham Hotspur 1-4

Gaat Leverkusen het nog redden?

  • Ja
  • Nee
55+ Votes

Lees meer

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie