‘Regelrecht bizarre Quincy Promes-actie Ajax’

Foto: ‘Regelrecht bizarre Quincy Promes-actie Ajax’

De toekomst van Quincy Promes ligt bij Spartak Moskou. Ajax verhuurt zijn aanvaller aan de Russen, die aanvankelijk behoorlijk schrokken van de vraagprijs die directeur voetbalzaken Marc Overmars op tafel legde: hij wilde namelijk 20 miljoen euro hebben voor de vleugelspits…

Het Algemeen Dagblad onthult op dinsdagochtend: “Oussama Idrissi wordt bij Ajax gezien als de opvolger van Quincy Promes, maar die is nog in afwachting van een terugkeer naar Spartak Moskou. Een definitieve deal tussen de clubs hangt al een paar dagen in de lucht. Ajax hanteerde aanvankelijk een vraagprijs die, inclusief bonussen, uitkwam op zo’n 20 miljoen euro.”

De krant vervolgt: “De Amsterdammers namen de 29-jarige Promes anderhalf jaar geleden voor zo’n 16 miljoen euro van het Spaanse Sevilla. Een verlies neemt Ajax inmiddels op de koop toe, al is nog niet duidelijk of de nummer 3 van Rusland de aanvaller koopt of huurt, met een (verplichte) koopoptie. De transfermarkt in Rusland is nog geopend tot 25 februari.”

In de Johan Cruijff ArenA heeft men goede redenen om de international van het Nederlands elftal van de hand te doen: “Promes verloor dit seizoen zijn basisplek en werd verdacht van betrokkenheid bij een steekincident. Dat laatste vormt geen obstakel voor een terugkeer naar de club waar hij tussen 2014 en 2018 uitgroeide tot icoon. Promes reist waarschijnlijk deze week nog naar Dubai, waar Spartak Moskou een trainingskamp heeft belegd.”

20 miljoen euro?

  • Doe normaal!
  • Mooie prijs
3055+ Votes

Lees meer

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie