NAC veegt de vloer aan met ambitieus Almere

NAC Breda heeft maandagavond uitgehaald in de Keuken Kampioen Divisie. De formatie van Maurice Steijn won met duidelijke cijfers van Almere City FC: 4-0.

NAC begon uitstekend aan het thuisduel met het ambitieuze Almere en kreeg meteen kansen om de score te openen. Juist in een fase waarin de tegenstander iets beter in de wedstrijd kwam, viel de 1-0 alsnog. Mario Bilate verlengde een lange bal van doelman Nick Olij en Lex Immers maakte het vervolgens koeltjes af.

Zowel NAC als Almere kreeg voor rust mogelijkheden, waarbij een counter vlak voor rust de 2-0 betekende. Ditmaal fungeerde Bilate als afmaker, een rol die hij in de tweede helft nogmaals opeiste. Mounir El Allouchi zorgde ook nog voor de vierde treffer.

Almere City blijft tweede, maar ziet SC Cambuur wel uitlopen naar drie punten voorsprong. NAC heeft als nummer vier nog altijd een grote achterstand op de nummers één en twee

Scoreverloop: 1-0 (21′) Lex Immers, 2-0 (44′) Mario Bilate, 3-0 (59′) Mario Bilate, 4-0 (85′) Mounir El Allouchi

Gaat Almere City dit seizoen promoveren?