De beste voetbaluitzendingen van deze week: midweeks Eredivisie plezier!

Foto: De beste voetbaluitzendingen van deze week: midweeks Eredivisie plezier!

Januari blijkt een maand te worden om nooit te vergeten. Hoewel het coronavirus nog steeds raast, blijven verstandige Nederlanders met plezier binnen. Niet alleen om de kou en het virus te ontlopen, maar ook om te genieten van al die toffe wedstrijden die in hoog tempo elkaar afwisselen. Deze week is dat niet anders.



Maandag 25 januari 



Na een tof weekend met verrassende uitslagen is het deze week weer genieten geblazen voor voetbalfans. Er staat namelijk weer een midweekse Eredivisie speelronde op de planning. Die begint alleen pas op dinsdag, waardoor de maandag wat rustig begint met de wedstrijden hieronder.



Een greep uit de leukste uitzendingen van 25 januari hieronder: 


18.35 uur op ESPN: Jong Ajax – Go Ahead Eagles, 20.40 uur op Ziggo Sport: FA Cup: Wycombe Wanderers – Tottenham Hotspur, 20.55 uur op Ziggo Sport Voetbal: Athletic de Bilbao – Getafe CF


Dinsdag 26 januari



Vanaf dinsdag staat er een achtbaanrit van toffe wedstrijden op de planning. De Eredivisie vervolgt met een nieuwe speelronde. Direct op dinsdag staan er drie wedstrijden op de planning. Met de wedstrijden van deze avond wordt officieel de tweede helft van de Eredivisie ingeluid!



Een greep uit de leukste uitzendingen van 26 januari hieronder: 


18.45 uur op ESPN: PEC Zwolle – Heracles Almelo, 20.00 uur op ESPN 2: FC Emmen – PSV, 21.00 uur op ESPN: FC Groningen – ADO Den Haag


De bellen klinken dan ook direct met toffe potten. PEC Zwolle ontvangt thuis de nummer elf van de ranglijst, Heracles Almelo. Ongeacht de winnaar zal er een verschuiving plaatsvinden op de ranglijst. Beide clubs kunnen namelijk naar de negende plek kruipen als er gewonnen wordt.



De avond vervolgt op De Oude Meerdijk. Daar komt PSV op bezoek en dus wordt een spektakelstuk verwacht. Ondanks het feit dat Emmen stijf onderaan staat, doet de laagvlieger het over het algemeen beter tegen topclubs in de Eredivisie. Misschien weet het team van Dick Lukkien wel te stunten. 




Woensdag 27 januari 



Woensdagavond breekt heerlijk de week. Al helemaal als je fan bent van de Eredivisie, want er staan maar liefst vier wedstrijden op de rol. Van typische krakers tot gevechten tegen degradatie; alles komt op de woensdag voorbij.



Een greep uit de leukste uitzendingen van 27 januari hieronder: 


18.45 uur op ESPN 2: AZ – FC Utrecht, 20.00 uur op ESPN: VVV-Venlo – Vitesse, 20.00 uur op ESPN 3: RKC Waalwijk – Fortuna Sittard, 21.00 uur op ESPN: sc Heerenveen – Feyenoord


Het hoogtepunt van de week komt op de woensdagavond. Sterker nog, de eerste wedstrijd gaat direct tussen AZ en FC Utrecht. De Alkmaarders hebben winst nodig om zicht te houden op het kampioenschap.



Ook Vitesse moet winnen en zal de punten moeten ophalen uit Venlo. Met slechts drie punten achterstand op koploper Ajax is winst verplicht om de eerste plaats in zicht te houden. Spannender is misschien nog wel dat PSV slechts een puntje achterloopt op de club uit Arnhem.



De mooiste pot van de avond sluit de avond tevens af. Het is de match tussen sc Heerenveen en Feyenoord. Nadat beide teams afgelopen weekend verloren gaan ze natuurlijk extra hard de wedstrijd in met alle pijlen gericht op de winst. Wie dat lukt, is natuurlijk nog wel de vraag.




Donderdag 28 januari



Op donderdagavond sluiten we de speelronde van de Eredivisie weer af. Dit keer staan er twee toffe wedstrijden op het programma. Zo komt FC Twente Rotterdam bezoeken. Niet om tegen Feyenoord te spelen, maar om Sparta Rotterdam punten af te snoepen. Toch is het daar nog lang niet mee gezegd.



Een greep uit de leukste uitzendingen van 28 januari hieronder: 


18.45 uur op ESPN: Sparta Rotterdam – FC Twente, 20.30 uur op Ziggo Sport: Tottenham Hotspur – Liverpool, 21.00 uur op ESPN: Ajax – Willem ll

De avond wordt namelijk vervolgd met een kraker in de Premier League. Tottenham Hotspur ontvangt Liverpool voor een uitermate interessante wedstrijd. Nadat Liverpool in de FA Cup eruit vloog tegen Manchester United hoopt het team van Jürgen Klopp zichzelf te herpakken in deze midweekse wedstrijd.



De avond sluiten we af met de koploper van de Eredivisie die thuis tegen Willem II speelt. De ploeg van Erik ten Hag kwam afgelopen weekend maar moeizaam aan drie punten. Vraag is of de koek op is of dat er toch nog wat meer onder uit de kan gehaald kan worden tegen Willem II.


Vrijdag 29 januari



De week sluiten we op gepaste wijze af met de Keuken Kampioen Divisie. Daar breekt weer een nieuwe speelronde aan en dus kun je bij ESPN daar een avondje voor uittrekken. Deze vrijdag belooft al helemaal een mooie kraker te bieden, want de talententeams van Ajax en PSV komen tegen elkaar uit.



Een greep uit de leukste uitzendingen van 29 januari hieronder: 


18.35 uur op ESPN 3: Jong PSV – Jong Ajax, 18.45 uur op ESPN: Voetbal op Vrijdag: Schakelprogramma, 20.40 uur op Ziggo Sport Voetbal: Torino – Fiorentina

Toffe week?

  • Vind ik wel
  • Vind ik niet echt
20+ Votes

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie