Karsdorp dendert door en maakt zijn eerst goal voor AS Roma (?)

Rick Karsdorp heeft zijn sterke seizoen bij AS Roma bezegeld met zijn eerste doelpunt ooit voor de club. In het thuisduel met Spezia stonden de Romeinen met 2-1 voor na twee treffers van Borja Mayoral. Tien minuten na rust deed Karsdorp zijn duit in het zakje. Aan de linkerkant stoomde de sneltrein Leonardo Spinnazola – die we in Nederland maar al te goed kennen – op en zette goed voor, waarna zijn maatje aan de rechterkant van dichtbij binnen kon tikken. In een spectaculaire tweede helft zijn de bezoekers inmiddels op 3-2 gekomen.

Hoort Karsdorp weer in aanmerking te komen voor Oranje?