Den Bosch wint onder toeziend oog van Sneijder wéér niet

Foto: Den Bosch wint onder toeziend oog van Sneijder wéér niet

FC Den Bosch heeft zaterdagmiddag tegen NAC Breda voor de achttiende keer op rij niet weten te winnen in de Keuken Kampioen Divisie. Onder leiding van de nieuwe trainer William van Overbeek gaf het geteisterde Den Bosch een voorsprong weg.

De geruchten over een samenwerking tussen FC Den Bosch en Wesley Sneijder werden vanmiddag nog wat verder gevoed. De recordinternational zat op de tribune voor het duel met NAC en de onderhandelingen lijken goed te gaan. Sneijder zal zeker niet vrolijk zijn geworden van de eerste helft, die van een erg laag niveau was. Toch ging de thuisclub met een voorsprong de rust in, door een treffer in de laatste seconde. Keeper Wouter van der Steen vond met een lange bal Jizz Hornkamp, die doorkopte op Romano Postema. Het Groningse talent joeg vervolgens de bal prachtig de bovenhoek in.

Den Bosch, dat snakt naar een succesje, zag dat ook dit duel niet gewonnen ging worden. Na ruim een uur spelen was de net ingevallen Mario Bilate belangrijk. Het breekijzer bereikte collega-spits Sydney van Hooijdonk, die hard raak schoot. Er werd vervolgens niet meer gescoord, waarbij beide ploegen weinig aan een punt hebben. NAC laat na de druk op nummer drie De Graafschap op de te voeren, terwijl Den Bosch nu gelijk in punten staat met FC Dordrecht.

Scoreverloop: (45′) Postema 1-0 (63′) Van Hooijdonk 1-1

Zie je Den Bosch nog stijgen op de ranglijst?

  • Jawel
  • Wordt lastig
67+ Votes

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie