‘Erik ten Hag belde al met nieuwe werkgever’

Foto: ‘Erik ten Hag belde al met nieuwe werkgever’

Ajax dreigt Erik ten Hag na dit seizoen kwijt te raken. Zijn naam werd eerder al genoemd bij Bayern München en Borussia Dortmund, maar mogelijk ligt zijn toekomst elders in de Duitse Bundesliga.

BILD heeft vernomen dat Borussia Mönchengladbach in de race is voor Ten Hag. Er zou zelfs al contact zijn gelegd met de hoofdtrainer van Ajax. Dat heeft alles te maken met de onzekere toekomst van Marco Rose, die vrijdagavond tegen Borussia Dortmund (zijn naar verluidt nieuwe club) mogelijk al voor het laatst op de bank zit.

Ten Hag zou Rose eventueel moeten opvolgen bij Gladbach. Ajax zal de oefenmeester tussentijds sowieso niet laten gaan, maar mogelijk is zijn komst voor volgend seizoen wel een optie. Er gaan geruchten dat directeur voetbalzaken Marc Overmars ook afzwaait in de zomer en met nog één jaar contract zou het voor de oefenmeester ook aanlokkelijk zijn om te verkassen.

Ten Hag werkte eerder voor het tweede team van Bayern München.

Is dat een goede club voor Ten Hag?

0 Votes

Lees meer

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie