‘Ajax heeft mededeling voor veelbesproken Promes’

Foto: ‘Ajax heeft mededeling voor veelbesproken Promes’

Bij Ajax is er deze transferwindow volop activiteit. Klaas-Jan Huntelaar is naar Schalke 04 vertrokken, maar de vraag is of de veelbesproken Quincy Promes óók een transfer maakt.

Promes is gelinkt aan Spartak Moskou, waar ook Galatasaray dinsdag ter sprake kwam. Clubwatcher Freek Jansen van VI vertelt op Instagram: “Er zijn veel geluiden over. Als je de Russische journalisten spreekt, dan vindt Spartak hem geweldig. Alleen Spartak moet eerst verkopen voor ze iets kunnen doen. Als zij het geld niet hebben, dan gaat hij niet. Zo simpel is het, want ze gaan hem niet verhuren.”

Jansen weet dat Ajax zelf ook naar mogelijke versterking kijkt. “Ik sluit niet uit dat er iets gaat gebeuren in de komende twee weken. De wedstrijd tegen Feyenoord is een eyeopener dat de selectie in de breedte niet zo veel kwaliteit heeft als we dachten. Misschien op het middenveld of een rechter centrale verdediger, maar ik vond dat Timber het wel goed deed. Alderweireld zou top zijn, maar Spurs laat hem natuurlijk niet zomaar gaan.”

Lasse Schöne is ook genoemd nu hij als clubloze speler meetraint met Ajax. “Op dit moment zijn ze niet met een contract bezig”, weet Jansen. “Als je Huntelaar laat gaan, mis je wel een ervaren speler. Ik zou Schöne een contract aanbieden tot aan het einde van het seizoen, maar dat is nog niet gebeurd.”

Vertrekt Promes deze winter?

  • Ja, dat denk ik wel
  • Nee, dat denk ik niet
581+ Votes

Lees meer

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie