Müller door het stof na pittig interview: “Wil niet wennen aan verliezen”

Foto: Müller door het stof na pittig interview: “Wil niet wennen aan verliezen”

Thomas Müller reageerde woensdagavond na de bekerblamage van Bayern München tegen Holstein Kiel nog geprikkeld op een journalist voor de camera van ARD. De ervaren middenvelder heeft inmiddels zijn excuses aangeboden.

Der Rekordmeister, dat ook nog met heel wat grote namen voor de dag kwam, ging pijnlijk onderuit na strafschoppen tegen de nummer drie van de Tweede Bundesliga. Müller stond heel het duel op het veld en stond na afloop ARD te woord. Verslaggeefster Valeska Homburg peilde de stemming bij de verslagen vedettes. “Waarom lach je?”, vroeg Müller vervolgens, waarna Homburg beweerde niet te lachen. “Natuurlijk lach je wel!”

Donderdag zijn de emoties bij de Duitse stervoetballer duidelijk bedaard en biedt hij zijn verontschuldigingen aan op social media. ‘De schok zit nog steeds in mijn ledematen. Desondanks: mijn felicitaties aan Holstein Kiel, die een beetje ondersneeuwden in het interview na de wedstrijd. Valeska Homburg, we hadden het allebei beter kunnen doen. No hard feelings’, laat Müller weten, die de volgende hashtags toevoegde: #verliezenmoetjekunnen #isniethelemaalmijnding #ikwilerooknietaanwennen gebruikte. 

Homburg reageerde bij BILD: “Hij zat nog vol adrenaline en ik ook. Het was geen lach, het was een reflex om de stemming wat losser te maken. Sorry, Thomas”, laat ze weten. “We kunnen het prima met elkaar vinden. Ik vond zijn reactie op het interview erg leuk. Dat hij na zo’n wedstrijd weer terugkwam naar het veld om de vragen te beantwoorden, toont karakter.”

Slechte verliezer?

  • Ja, beetje wel
  • Nee, hij lost het uiteindelijk goed op
106+ Votes

Lees meer

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie