Pochettino heeft eerste prijs al binnen met PSG

Mauricio Pochettino is pas een paar weken trainer van Paris Saint-Germain, maar de Argentijn heeft zijn eerste prijs alweer binnen. PSG won woensdagavond ten koste van Olympique Marseille de Franse supercup: 2-1.

De Parijzenaars kwamen in Lens vlak voor rust op voorsprong dankzij een treffer van Mauro Icardi. In de slotfase benutte Neymar, halverwege de tweede helft ingevallen voor Ángel Di María, een strafschop. Daarmee leek het duel definitief beslist.

Dimitri Payet bracht de spanning in Lens nog wel even terug met een doelpunt in de 89e minuut, maar verder dan dat kwam Marseille niet. En dus kon Pochettino zijn eerste prijs als PSG-trainer in ontvangst nemen.