‘Advocaat bezorgt tweetal Feyenoord mentale klap’

Foto: ‘Advocaat bezorgt tweetal Feyenoord mentale klap’

De eerste seizoenshelft van Bryan Linssen als Feyenoorder verliep teleurstellend. Zijn hattrick tegen sc Heerenveen leek een nieuw begin in te luiden, maar uit bij Sparta Rotterdam zat hij opeens op de bank.

Johan Derksen vindt dit sneu voor de oud-Vitessenaar. “Ik had wel heel erg veel medelijden met Linssen, die er de vorige wedstrijd drie inschoot en er nu naast staat”, stelt hij in Veronica Inside. Ook wijst de voetbalanalist naar Ridgeciano Haps. “Wat Dick doet met dat linksbackje: eerst moet hij als een hangende linksbuiten voor Malacia spelen en nu werd hij erin gezet als een soort spits.”

Wim Kieft: “En dat deed hij heel slecht.” Derksen gaat verder: “Maar dat kun je van die jongen niet verlangen. Dan denk ik: als trainer moet je jezelf wel realiseren dat die jongen maar op één positie kans heeft dat hij ooit weer terugkeert in het Nederlands elftal en op één positie kans maakt dat hij ooit een mooie transfer maakt. En dat is linksback.”

“Ik vind ook niet dat je het Linssen aan kunt doen. Het was al hard dat hij niet in de basis stond na een hattrick en dat als er dan een invaller is op zijn positie, dat je daar dan een back neerzet”, aldus Derksen. Kieft: “Dat met die Linssen is wel vervelend, maar die Sinisterra is wel beter: die heeft dreiging, die heeft diepgang, hoewel die jongen nu nog niet helemaal goed is. Maar er ontstaat iets van concurrentie natuurlijk.”

Eens?

  • Ja
  • Nee
466+ Votes

Lees meer

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie