’21 miljoen per jaar voor Mbappé na monstertransfer’

Foto: ’21 miljoen per jaar voor Mbappé na monstertransfer’

Het zou zomaar eens zo kunnen zijn dat Kylian Mbappé volgend seizoen niet meer bij Paris Saint-Germain voetbalt. Het is immers een publiek geheim dat Real Madrid zijn komst wel ziet zitten. En financieel gezien is het ook mogelijk voor De Koninklijke om de spits aan te trekken.

Voetbal International bericht in ieder geval op de dinsdagochtend: “In Spanje is door AS berekend dat de financiën ruimte bieden voor een dergelijke megadeal. Real Madrid heeft ook te kampen met de gevolgen van de coronacrisis, maar gaat niet extreem gebukt onder de pandemie. De Koninklijke verwacht te kunnen beschikken over de middelen om de transfer mogelijk te maken, inclusief het vermeende salaris van 21 miljoen euro.”

Paris Saint-Germain laat zijn ster natuurlijk niet gratis en voor niets vertrekken: “In het geval dat PSG de hoofdprijs vraagt in de richting van de recordtransfer van Neymar (222 miljoen euro), dan is dat voor Real Madrid op te hoesten. Ook de afschrijving bij een vijfjarig contract – ruim 40 miljoen euro per jaar – past binnen de begrotingen.”

VI sluit af: “De onderhandelingen met PSG moeten nog worden opgestart. Real Madrid heeft schijnbaar zijn huiswerk al gedaan en een nieuw positief signaal ontvangen. De komst van trainer Mauricio Pochettino heeft Mbappé schijnbaar niet op andere gedachten gebracht. Hij wijst de voorstellen van PSG nog af, op weg om de tiende Galáctico te worden?”

Mbappé naar Real?

  • Gaat sowieso gebeuren
  • Gebeurt toch niet
200+ Votes

Lees meer

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie