De beste voetbaluitzendingen van dit weekend: Ajax-PSV!

Foto: De beste voetbaluitzendingen van dit weekend: Ajax-PSV!

Het weekend is weer begonnen en dus is het weer tijd om te genieten. Zoals gebruikelijk zetten we ook deze week weer de beste uitzendingen van het voetbalweekend op het rijtje. Zowel op zaterdag als zondag zijn er topwedstrijden te zien en dus zetten wij waar en wanneer je ze kunt zien op een rij!



Zaterdag 9 januari



Zowel in Nederland als in het buitenland gaan de verschillende competities weer verder met een nieuwe speelronde. Nu de winterstop voorbij is gaat de Eredivisie dit weekend ook weer van start. Dat doen we dan ook gelijk goed, want er staat een kraker van een wedstrijd op het programma voor het weekend.



Een greep uit de leukste uitzendingen in de Eredivisie van 9 januari hieronder: 



16.30 uur op ESPN: RKC Waalwijk – ADO Den Haag, 18.45 uur op ESPN 2: FC Emmen – FC Twente, 20.00 uur op ESPN: PEC Zwolle – AZ, 20.00 uur op ESPN 3: Heracles Almelo – Vitesse, 21.00 uur op ESPN 2: FC Utrecht – FC Groningen



De tweede zaterdag van 2021 is het eindelijk weer tijd voor de Eredivisie om de grasmat te betreden. Bij ESPN wordt de vlag dan ook uitgehangen, want de nieuwe zender mag eindelijk los met zijn Eredivisie-programmering. Dat begint dan ook goed, want vanaf half vijf begint het plezier met RKC Waalwijk dat in eigen huis ADO Den Haag ontvangt.



Later op de avond treden ook FC Emmen en Twente aan op de grasmat van De Oude Meerdijk. Toch worden de leukste wedstrijden pas na acht uur gespeeld. Dan gaat AZ namelijk op bezoek bij PEC Zwolle, ontvangt Heracles Almelo Vitesse in eigen huis en wordt de avond afgesloten met FC Utrecht dat om drie punten knokt in de Galgenwaard tegen FC Groningen. 



Een greep uit de leukste uitzendingen omtrent buitenlands voetbal van 9 januari hieronder: 



16.10 uur op Ziggo Sport Voetbal: Atlético Madrid – Athletic Club, 18.05 uur op Ziggo Sport: Granada CF – FC Barcelona, 20.35 uur op Ziggo Sport: CA Osasuna – Real Madrid, 20.55 uur op Ziggo Sport Voetbal: FA Cup: Manchester United – Watford



Wie liever het buitenlandse voetbal volgt, kan op 9 januari ook met volle teugen genieten. Rond vier uur begint het plezier namelijk met een toffe pot in Spanje. Atlético Madrid ontvangt dan Athletic Club. Om zes uur wordt het Spaanse plezier vervolgd met Granada dat tegen Barcelona aantreedt, gevolgd door Real Madrid dat op bezoek moet bij Osasuna.



Naast La Liga kun je op de zaterdagavond ook gewoon genieten van Engels voetbal, alleen niet in de Premier League. De FA Cup gaat namelijk verder. Iets voor negen uur is het Manchester United dat in eigen huis de strijd aangaat tegen Watford. Dat wil je natuurlijk niet missen!



Zondag 10 januari 



De laatste dag van het weekend is al weer begonnen. Aan de ene kant is het erg jammer, maar op de mooie wedstrijden die op de planning staan kunnen we niet boos blijven natuurlijk. In de Eredivisie gaat het er zondag immers hard aan toe. De kraker van het weekend wordt immers gespeeld!



Een greep uit de leukste uitzendingen in de Eredivisie van 10 januari  hieronder: 



12.15 uur op ESPN: Sparta Rotterdam – Feyenoord, 14.30 uur op ESPN 2: sc Heerenveen – Fortuna Sittard, 14.30 uur op ESPN 3: VVV-Venlo – Willem ll, 16.45 uur op ESPN: Ajax – PSV



Met vier wedstrijden in de Eredivisie op de planning belooft het een drukke middag te worden. Het plezier begint allemaal al vroeg, want om 12.15 uur trapt de Rotterdamse derby af. Feyenoord moet op bezoek bij Sparta Rotterdam om drie punten in de wacht te slepen. Of dat gaat lukken is alleen nog maar de vraag.



Om half drie staan er tevens twee wedstrijden op de planning. sc Heerenveen neemt het in eigen huis op tegen Fortuna Sittard, terwijl VVV-Venlo Willem II verwacht. Hoewel we beide wedstrijden met plezier zullen kijken, is het eerder een tussendoortje voor de kraker die later op de middag de Eredivisie-speelronde afsluit. Ajax neemt het namelijk in de ArenA op tegen PSV!



Een greep uit de leukste uitzendingen omtrent buitenlands voetbal van 10 januari hieronder:

12.05 uur op Ziggo Sport: AS Roma – Internazionale, 14.25 uur op Ziggo Sport: FA Cup: Manchester City – Birmingham City, 20.40 uur op Ziggo Sport: Juventus – Sassuolo

Met zo’n prachtig affiche op eigen bodem zou je bijna vergeten dat er in het buitenland ook nog gespeeld wordt. Toch staan er weer drie toffe wedstrijden op de planning. De middag start namelijk in de Serie A waar AS Roma het in eigen huis opneemt tegen Internazionale. De avond wordt ook afgesloten in Italië, want dan spelen Juventus en Sassuolo tegen elkaar. Voor de afwisseling kun je natuurlijk ook nog om half drie inschakelen voor Manchester City tegen Birmingham City die om de FA Cup spelen.

Tof weekend?

  • Zeker
  • Mwah
29+ Votes

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie