Lucas Pratto heeft boodschap voor Ajax

Foto: Lucas Pratto heeft boodschap voor Ajax

Feyenoord huurt Lucas Pratto voor de rest van het seizoen van River Plate en de spits heeft er zin in. Januari is een maand vol klassiekers, en op de zeventiende spelen de Rotterdammers tegen hun aartsrivaal Ajax. De aanwinst van oefenmeester Dick Advocaat kijkt uit naar die clash.

In een interview met De Telegraaf zegt hij namelijk: “Ik wil in elke wedstrijd honderd procent presteren, maar het klopt wel dat ik houd van topduels en ik heb laten zien dat ik op cruciale momenten goed presteer. Dat heb ik bij al mijn clubs aangetoond, met doelpunten. Ik ben in dat soort wedstrijden misschien nog net wat meer geconcentreerd en gefocust.”

Pratto gaat verder: “De Klassieker is de zeventiende toch? Ik kijk er ontzettend naar uit om die te mogen ervaren. Jammer dat er nog geen publiek bij mag zijn, maar ik hoop dat ik zal spelen en heb er heel veel zin in. Ik voel me in ieder geval ontzettend goed en ben er klaar voor. Ik heb hier al individueel getraind en de testuitslagen waren goed. De fysio en het medisch team van Feyenoord zijn ook zeer tevreden. Ik heb mij in die periode hiervoor ook fit gehouden in Argentinië.”

In november van 2018 speelde hij met River Plate in de finale van de Copa Libertadores tegen Boca Juniors. In de uitwedstrijd werd het 2-2: “In aanloop naar de volgende wedstrijd werd er een ruit ingegooid, waarbij een speler gewond raakte. Het leverde allemaal veel stress op. Er waren veel vermoeide spelers meegereisd, en dan met name vermoeid op het mentale vlak. Dit soort taferelen is ook in Argentinië niet normaal.”

Verwacht jij een doelpuntje tegen Ajax?

  • Ik wel
  • Ik niet
801+ Votes

Lees meer

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie