Pratto wil toppers beslissen: “Dat heb ik laten zien”

Foto: Pratto wil toppers beslissen: “Dat heb ik laten zien”

Lucas Pratto wacht een zéér interessante maand. Niet alleen moet de Argentijnse spits zich meteen bewijzen als nieuwkomer, maar met alle toppers in het vooruitzicht kan Feyenoord zich als collectief ook weinig permitteren.

Pratto kijkt halsreikend uit naar deze reeks toppers. “Ik wil in elke wedstrijd honderd procent presteren, maar het klopt wel dat ik houd van belangrijke wedstrijden en ik heb laten zien dat ik op cruciale momenten goed presteer”, vertelt de huurling van River Plate aan De Telegraaf. “Dat heb ik bij al mijn clubs laten zien, met doelpunten. Ik ben in dat soort wedstrijden misschien nog net wat meer geconcentreerd en gefocust.”

Pratto heeft zelf River Plate tegen Boca Juniors meegemaakt, maar de spits vindt het te ver gaan om de Argentijnse klassieker als uniek te bestempelen. “Ik denk dat ieder land zijn eigen stijl, tradities en Super Clasico heeft. Ik kijk er wel ontzettend naar uit om De Klassieker te mogen ervaren. Jammer dat er nog geen publiek bij mag zijn, maar ik hoop dat ik zal spelen en heb er heel veel zin in.”

“Ik voel me in ieder geval ontzettend goed en ben er klaar voor. Ik heb hier al individueel getraind en de testuitslagen waren goed. De fysio en het medisch team van Feyenoord waren ook zeer tevreden. Ik heb mij in die periode hiervoor ook fit gehouden in Argentinië”, aldus Pratto.

Gaat hij een sensatie worden in De Kuip?

  • Ja
  • Nee
166+ Votes

Lees meer

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie