Krankzinnige details over ‘coronafeest’ Neymar lekken uit

Foto: Krankzinnige details over ‘coronafeest’ Neymar lekken uit

Deze week kwam naar buiten dat Neymar Jr. op plannen broedde om een feest dat tot en met 1 januari aanstaande zou duren te organiseren in zijn enorme villa. In de Braziliaanse media lekken meerdere bizarre details over het ‘corona-feest’ uit.

Zo meldt De Telegraaf: “Volgens dagblad O Globo zou de aanvaller 500 personen hebben willen ontvangen voor een feest dat zaterdag had moeten starten en zou hebben moeten doorlopen tot 1 januari. Neymar zou zelfs al een geluidsisolatiesysteem hebben laten installeren in zijn villa in Mangaratiba, een badplaats op 130 kilometer van Rio de Janeiro. Zo zouden buren geen last hebben van het feest. Braziliaanse sterren zoals Ludmilla en Wesley Safadao zouden optreden. Aanwezigen zouden hun telefoons bij de ingang moeten afgeven om te vermijden dat er beelden op social media zouden verschijnen of in de pers zouden opduiken.”

Het management van Neymar ontkent de beschuldigingen, maar in de Zuid-Amerikaanse media stapelen getuigen die de geruchten bevestigen zich op. Dit terwijl Brazilië met bijna 200.000 doden het op één na zwaarst getroffen land door corona is.

0 Votes

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie