‘Ajacied slachtoffer van paniek in ArenA’

Foto: ‘Ajacied slachtoffer van paniek in ArenA’

Ajax dacht over een selectie te beschikken die het kampioenschap kon binnenslepen, maar daar zijn na een ontzettend middelmatige decembermaand twijfels over ontstaan. Perr Schuurs wordt daar mogelijk het slachtoffer van, zo weet De Telegraaf.

De krant stelt op maandag: “Het grootste gevaar voor Ajax is te denken dat alles wel goed komt. Zo leek Ajax tegen Willem II te voetballen. En dus ging het mis. Daarnaast zullen bepalende spelers progressie moeten tonen. Perr Schuurs heeft stappen gemaakt, maar die vallen in het niet bij de zevenmijlspassen van Ryan Gravenberch. De Limburger blijft dezelfde (kinderlijke) fouten maken. In de tweede seizoenshelft blijkt of hij geschikt of ongeschikt is voor een topclub.”

Ibrahim Afellay zegt bij Studio Voetbal: “Schuurs maakt best wat foutjes, maar heeft het geluk dat hij blijft staan omdat er geen alternatieven zijn. Daardoor word je een veel betere speler. Aan het einde van de rit zal er door de directie van Ajax echter ook gewikt en gewogen worden. Als het te weinig is, daar neigt het nu naar, dan komt daar iemand anders te staan.”

Kees Jansma is van mening dat het probleem nog veel groter is: “Om bij de Europese top te komen en te blijven, moet het toch een stuk of zes, zeven spelers vervangen voor beteren. Aanhaken bij de Europese top is financieel bijna een onmogelijke opgave. Ik ben ervan overtuigd dat ze een paar spelers zullen halen, maar wie dan?”

Schuurs vervangen?

  • Doen
  • Niet doen
1044+ Votes

Lees meer

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie