De beste voetbaluitzendingen van deze week: zwanenzang van 2020!

Foto: De beste voetbaluitzendingen van deze week: zwanenzang van 2020!

De week gaat weer van start. Gelukkig is dat geen reden om te treuren. Het is de laatste week van het jaar. Als je denkt dat er dan geen voetbal is, heb je het mis. Er wordt namelijk nog volop gestreden in verschillende competities. Welkom bij de beste voetbaluitzendingen van deze week.



Maandag 28 december 



We trappen de laatste grote voetbal maandag af met een aantal toffe wedstrijden. In tegenstelling tot vorige week nemen we een kijkje in Engeland op de maandagavond. De voetbaldag begint al vroeg, dus ga er maar lekker voor zitten.



Een greep uit de leukste uitzendingen van 28 december hieronder: 


15.50 uur op Ziggo Sport: Crystal Palace – Leicester City, 17.55 uur op Ziggo Sport: Chelsea – Aston Villa, 20.35 uur op Ziggo Sport: Everton – Manchester City


De week begint goed met drie wedstrijden die al vroeg in de middag starten. Iets voor 16.00 uur mogen we ons opmaken voor Crystal Palace dat Leicester City verwacht. De nummer veertien van de Premier League doet het alles behalve goed, maar hoopt tegen de nummer drie van de Premier League toch te stunten. Vraag is of Crystal Palace de onstuitbare Jamie Vardy weet af te stoppen.



Later op de avond trapt ook Chelsea af tegen Aston Villa. Met een zevende plek doet Aston Villa het prima dit seizoen en natuurlijk hoopt de ploeg het jaar dan ook in stijl af te ronden. Vraag is alleen wel of Chelsea verslagen kan worden. Het team van Frank Lampard staat een plekje onder Aston Villa en heeft een pijnlijke nederlaag tegen Arsenal achter de rug. Natuurlijk wil het team daarom in eigen huis terugslaan en met winst mogelijk zelfs klimmen naar de derde plek.



De laatste wedstrijd van de avond gaat tussen Everton en Manchester City. Voor deze kraker gaan we natuurlijk collectief even lekker zitten. Everton gaat heerlijk dit seizoen en verrast met een tweede plaats vriend en vijand. Manchester City doet hetzelfde, maar dan in negatief opzicht. De ploeg van Pep Guardiola staat immers slechts zesde.




Dinsdag 29 december



Met nog maar enkele dagen in 2020 te gaan, maken we ons nog een keer op voor een lekker avondje voetbal. De dag begint in Spanje met de kraker tussen Sevilla en Villarreal. Later op de avond gaan we ook nog genieten van Barcelona dat het tegen Eibar opneemt en sluiten we de dag af met Manchester United dat het opneemt tegen Wolverhampton Wanderers.



Een greep uit de leukste uitzendingen van 29 december hieronder: 


16.35 uur op Ziggo Sport: Sevilla FC – Villarreal CF, 19.00 uur op Ziggo Sport: FC Barcelona – Eibar, 20.55 uur op Ziggo Sport Voetbal: Manchester United – Wolverhampton Wanderers


Woensdag 30 december 



Waar de dinsdagavond al een aantal mooie wedstrijden uit Spanje en Engeland voorschotelde, gaat die buitenlandse trein lekker verder op de woensdag. De week wordt heerlijk gebroken met Tottenham Hotspur dat eindelijk weer drie punten hoopt te halen tegen Fulham, Newcastle United dat de koploper verwacht en een Spaanse pot. Elche verwacht Real Madrid.



Een greep uit de leukste uitzendingen van 30 december hieronder: 


18.35 uur op Ziggo Sport: Tottenham Hotspur – Fulham, 20.50 uur op Ziggo Sport: Newcastle United – Liverpool, 21.25 uur op Ziggo Sport Voetbal: Elche – Real Madrid


Donderdag 31 december



Op donderdagavond mogen we eindelijk een beetje bijkomen van de toffe voetbaldagen die we achter de rug hebben. Daarom doen we kalm aan en schuiven we op de laatste dag van 2020 aan voor een overzicht van de leukste momenten in Rondo. Voor het zover is, gaan we alleen nog wel één keer genieten van een toffe voetbalwedstrijd in Spanje. Tevens kunnen liefhebbers kijken naar de toffe documentaire over Sadio Mané.



Een greep uit de leukste uitzendingen van 31 december hieronder: 


13.55 uur op Ziggo Sport: Athletic Club – Real Sociedad, 16.45 uur op Ziggo Sport: Sadio Mané – Made in Senegal, 22.00 uur op Ziggo Sport: Rondo Anekdote Special






Vrijdag 01 januari 



De week sluiten we op bijzondere wijze af, want het is Nieuwjaarsdag. Dat betekent een rustig programma zonder al te veel voetbal. Tenminste, dat zou je denken. Toch kennen ze in Engeland geen rust en dus hebben we gewoon twee toffe wedstrijden van topteams op de planning staan!



Een greep uit de leukste uitzendingen van 01 januari hieronder: 


17.00 uur op ESPN 1: DOC: 50 jaar wereldbekerwinst, 18.30 uur op Ziggo Sport: Everton – West Ham United, 20.50 uur op Ziggo Sport: Manchester United – Aston Villa


Het nieuwe jaar trappen we af met een documentaire op ESPN 1. Dat lees je goed, FOX Sports is vanaf de eerste dag van 2021 omgebogen tot een nieuw kanaal. Of, nou ja, nieuwe naam, zelfde zender. FOX Sports heeft namelijk zijn naam gewijzigd, iets wat je Disney kunt aanrekenen. Toen The House of Mouse FOX een paar jaar geleden overnam, kwam FOX Sports mee en Disney wil FOX Sports nu samenvoegen met haar eigen kanaal, EPSN. Vandaar de nieuwe naam die vanaf 2021 ook in Nederland meer bekendheid zal vergaren.



Naast een documentaire kunnen we ook van twee toffe wedstrijden genieten. Everton neemt het op de eerste dag van 2021 namelijk op tegen West Ham United, terwijl Manchester United in eigen huis Aston Villa verwacht. Zowel Everton en Manchester United doen het niet onaardig in de competitie en hopen hun goede reeks door te kunnen zetten in het nieuwe jaar. Andersom willen West Ham United en Aston Villa graag een duit in eigen zakje doen om een mooie positie te krijgen in het linkerrijtje.

Kijk jij uit naar de tweede seizoenshelft?

  • Ik wel
  • Ik niet echt
22+ Votes

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie