‘Gijp-overvallers’ langer in hechtenis

Foto: ‘Gijp-overvallers’ langer in hechtenis

De verdachten van de overvallen op onder meer René van der Gijp en Nikkie de Jager blijven langer in hechtenis. Dat heeft de woordvoerder van de rechtbank Rotterdam bevestigd.

Shownieuws schrijft: “De verdachten moesten donderdag voor de rechter in de rechtbank van Dordrecht verschijnen tijdens een zitting achter gesloten deuren. De rechter besloot dat vijf verdachten nog negentig dagen in de cel moeten doorbrengen en één verdachte nog dertig dagen.”

“Begin deze maand werden zeven mannen in de leeftijd van 19 tot 24 jaar van hun bed gelicht. De zevende verdachte kwam eerder onder voorwaarden vrij. Volgens politie en justitie zijn de verdachten in wisselende samenstellingen verantwoordelijk voor vier overvallen en drie inbraken bij vermogende en bekende Nederlanders”, zo voegt het medium toe.

De overvallers gebruikten zwaar geweld bij hun overvallen. Zo werd er gedreigd met vuurwapens en werden enkele slachtoffers zelfs mishandeld.

0 Votes

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie