Real Madrid zet zegetocht voort en krijgt Atlético in vizier

Foto: Real Madrid zet zegetocht voort en krijgt Atlético in vizier

Real Madrid heeft woensdagavond tegen Granada de zesde zege op rij geboekt. Zoals vaker onder trainer Zinédine Zidane sprankelde De Koninklijke niet, maar was het wél weer effectief.

De opdracht van tevoren voor Real Madrid was duidelijk: er moest gewonnen worden van Granada. Zeker nadat concurrenten Atlético Madrid en FC Barcelona dinsdagavond al zeges boekten in LaLiga. In de eerste helft creëerde de grootmacht weinig. Ook kreeg het een tegenvaller te verwerken: aanvaller Rodrygo moest namelijk met een hamstringblessure naar de kant. Zij invaller Marco Asensio zorgde echter wel voor nieuwe ideeën bij Real en zo ook het nodige gevaar.

Tien minuten na rust kwam de invaller met een geniale hakbal op de proppen, die de paal teisterde. Even later was de international wel verantwoordelijk voor een assist. Zijn voorzet werd binnengeknikt door Casemiro. De gastheren controleerde vervolgens het restant, terwijl Granada weinig in te brengen had. Karim Benzema pikte in de laatste minuut ook nog zijn goaltje mee: de Franse spits mikte met links raak. Hierdoor komt Real gelijk in punten met koploper Atlético, al heeft de stadsgenoot nog wel twee wedstrijden tegoed. Het jaar van De Koninklijke wordt precies over een week afgesloten op bezoek bij Elche.

Scoreverloop: (57′) Casemiro 1-0 (90+3) Benzema 2-0

Vind jij Real momenteel leuk om naar te kijken?

  • Ja, ze hebben toch mooie spelers
  • Nee, ze spelen afbraakvoetbal
37+ Votes

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie