Vormer test positief op corona en mist Belgische topper

Foto: Vormer test positief op corona en mist Belgische topper

Ruud Vormer kent een behoorlijke baalweek bij Club Brugge. De middenvelder van Blauw-Zwart liep midweeks de knock-outfase van de Champions League mis, terwijl hij een aantal dagen later positief testte op corona.

Volgens Het Nieuwsblad is Vormer besmet met COVID-19 en mist hij zo in ieder geval de topper zondag tegen FC Antwerp. Ook zijn ploeggenoten Siebe Schrijvers en Ethan Horvath legden een positieve test af. Het trio vertoont geen symptomen, maar moet dus wel in quarantaine en dus kunnen ze de trip naar Antwerpen niet maken.

Voor Club Brugge is het duel extra belangrijk doordat koploper RC Genk vrijdagavond verloor van Anderlecht (1-0), hierdoor kan de Belgische topclub de nieuwe lijst aanvoerder worden. In de groepsfase van de Champions League maakte het met onder andere Noa Lang in de gelederen een sterke indruk. Op de laatste speeldag kon men zich nog plaatsen voor de laatste zestien, maar was het 2-2-gelijkspel tegen Lazio niet voldoende.

0 Votes

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie