Jol ambitieus met ADO: “Op termijn structureel een subtopper worden”

Foto: Jol ambitieus met ADO: “Op termijn structureel een subtopper worden”

ADO Den Haag lijkt ook dit jaar in de Eredivisie weer te strijden tegen degradatie. Desondanks is Martin Jol erg ambitieus en hoopt juist naar de subtop te gaan en daar te blijven.”Op dit moment moeten we uiteraard al blij zijn als ADO in de Eredivisie blijft. Dat is eigenlijk belachelijk, maar wel de realiteit”, begint de oud-trainer van onder meer Ajax en Tottenham Hotspur in het Algemeen Dagblad. “Het is nog steeds een grote club, al zou je dat op dit moment niet zeggen. Ik heb in mijn hoofd dat we op termijn, net als FC Utrecht, structureel een subtopper kunnen worden.” 

Jol voerde in de zomer de nodige wijzigingen door in de selectie. Liefst achttien nieuwe spelers meldden zich bij ADO, maar het resultaat blijft echter uit. “Iedereen roept maar dat het hier niet goed gaat. Maar dat weten wij ook wel. Het voetbal is nog niet zo heel goed, we zijn verjongd. Wij hebben de handschoen opgepakt om er weer wat moois van te maken. Ik heb in elk geval mijn verantwoordelijkheid genomen en ik kan er ook niet mee stoppen. Soms lig ik er wakker van, maar ik ga door. Deze club moet overeind komen en weer omhoog”, aldus de technisch adviseur, die sinds vorig jaar in dienst is.

Trainer Aleksandar Rankovic moest al snel vertrekken, omdat hij niet genoeg naar Jol zou hebben geluisterd. “Niemand hoeft naar mij te luisteren. Maar het kan slim zijn om het af en toe te doen”, besluit de Hagenaar.

Realistische amibities?

  • Ja, op termijn echt wel mogelijk
  • Welnee!
164+ Votes

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie