‘Sensationele Szoboszlai heeft nieuwe club uitgekozen’

Foto: ‘Sensationele Szoboszlai heeft nieuwe club uitgekozen’

De voorbije jaren waren AC Milan en Arsenal als topclubs wat in verval geraakt. De Rossoneri hebben dit seizoen wel de revival ingezet en staan met een jonge ploeg op kop in de Serie A, terwijl Arsenal helemaal in vrije val lijkt met een vijftiende plaats in de Premier League. Beide teams laten zich nu op de transfermarkt aftroeven door één van de nieuwe topclubs: RB Leipzig.

De Duitser haalden vorig seizoen met het geld van Red Bull de halve finales van de Champions League en kegelden deze week nog Manchester United uit het kampioenenbal. Volgens Sky Deutschland pakken ze in januari weer uit met een fraaie versterking, want dan zou Dominik Szoboszlai overkomen van dochterclub RB Salzburg.

De Hongaarse linkerflankspeler groeide de voorbije maanden uit tot een sensatie en schoot vorige maand nog zijn land naar het EK. Hij kan door een clausule in zijn contract voor 25 miljoen euro vertrekken en daar maakt Leipzig nu gebruik van. Milan en Arsenal volgden de 20-jarige ook al maandenlang, maar vissen nu achter het net.

Szoboszlai is close to join RB Leipzig, confirmed! Three clubs contacted Salzburg to sign him – Arsenal and AC Milan included. Leipzig are leading the race and trying to complete the agreement on next week.

Final decision + announcement before Christmas, as per @Sky_MaxB. ???

— Fabrizio Romano (@FabrizioRomano) December 11, 2020

Is dit de juiste stap voor hem?

  • Ja, dat denk ik wel
  • Nee, dat denk ik niet..
67+ Votes

Lees meer

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie