De beste voetbaluitzendingen van deze week: CL is terug!

Foto: De beste voetbaluitzendingen van deze week: CL is terug!

De week gaat weer van start. Gelukkig is dat geen reden om te treuren. Deze week wordt er weer gestreden in de Champions League. Het kookpunt op het hoogste niveau is bereikt, terwijl ook de Europa League op zijn toppunt is. Welkom bij de beste voetbaluitzendingen van deze week.



Maandag 30 november 



Op de laatste dag van november trappen we de week rustig af. De veertiende speelronde van de Keuken Kampioen Divisie wordt afgesloten met een drietal wedstrijden op de maandagavond. Op het spel staan belangrijke punten voor zowel ploegen die om de titel spelen als teams die de laatste plek willen vermijden.



Een greep uit de leukste uitzendingen van 30 november hieronder: 


16.20 uur op FOX Sports 1: Jong PSV – SC Cambuur, 18.35 uur op FOX Sports 1: Jong FC Utrecht – Telstar, 21.00 uur op FOX Sports 1: N.E.C. – MVV Maastricht


De week trapt af met Jong PSV dat het in eigen huis op mag gaan nemen tegen de huidige koploper: SC Cambuur. Laatstgenoemde club staat na dertien wedstrijden bovenaan met 31 punten. Bij winst loopt het team van Henk de Jong uit tot 34 punten, waardoor het weer drie punten loskomt van Almere.



De avond wordt afgesloten met N.E.C. dat MVV over de vloer krijgt. De club uit Maastricht staat met tien punten uit dertien wedstrijden op een teleurstellende zeventiende plek en heeft punten nodig om nog maar iets van het seizoen te maken. Vraag is echter of deze punten haalbaar zijn tegen N.E.C. De club uit Nijmegen staat vijfde en wil nog een inhaalslag maken om weer te promoveren naar de Eredivisie.




Dinsdag 1 december



De eerste dag van december brengt gelijk een titanenstrijd in de Champions League. Voor Ajax is het de dood of de gladiolen. Na een uitstekende overwinning op Midtjylland vorige week, moet deze week van Liverpool gewonnen worden. Atalanta liet vorige week zien dat dit geen onmogelijke opgave is, dus moet het team van Erik ten Hag datzelfde klaarspelen om te overwinteren in de Champions League. 



Een greep uit de leukste uitzendingen van 1 december hieronder: 


20.30 uur op SBS6: Liverpool FC – AFC Ajax, 20.55 uur op Ziggo Sport: UEFA Champions League Switch, 20.55 uur op Ziggo Sport Golf: UEFA Champions League: Atlético Madrid – Bayern München

Woensdag 2 december 



De week wordt gebroken met tal van fantastische wedstrijden. Op de planning staan een aantal krakers in Europa die je niet wil missen. Het spektakel begint rond negen uur op verschillende kanalen. Zo speelt Chelsea uit bij Sevilla, komt Manchester United in actie tegen Paris Saint-Germain en spelen Juventus en Dinamo Kiev tevens om belangrijke knikkers!



Een greep uit de leukste uitzendingen van 2 december hieronder: 


20.55 uur op Ziggo Sport Voetbal: UEFA Champions League: Sevilla FC – Chelsea, 20.55 uur op Ziggo Sport Racing: UEFA Champions League: Manchester United – Paris Saint-Germain, 20.55 uur op Ziggo Sport Docu: UEFA Champions League: Juventus – Dinamo Kiev


Donderdag 3 december



Na bloedspannende wedstrijden op de dinsdag en woensdag mogen we ook lekker gaan zitten voor de donderdag. De Europa League bereikt namelijk ook zijn kookpunt en met drie Nederlandse ploegen die strijden voor overwintering wordt het nog spannend om te zien wie dit wel klaar weet te spelen. Feyenoord, AZ en PSV kunnen zichzelf allemaal zo goed als veilig rekenen mits er op donderdagavond gewonnen wordt van Dinamo Zagreb, Napoli en Granada respectievelijk. 



Een greep uit de leukste uitzendingen van 3 december hieronder: 

18.55 uur op FOX Sports 2: Feyenoord – Dinamo Zagreb, 21.00 uur op FOX Sports 1: AZ – Napoli, 21.00 uur op FOX Sports 2: Granada – PSV



Vrijdag 4 december 



De week sluiten we op toepasselijke wijze af, namelijk waar we ook begonnen. De Keuken Kampioen Divisie gaat weer verder met een nieuwe speelronde. De vijftiende ronde staat op de planning en wegens het tal van wedstrijden heeft FOX Sport het schakelprogramma alweer klaarstaan.



Een greep uit de leukste uitzendingen van 4 december hieronder: 


18.45 uur op FOX Sports 1: Voetbal op Vrijdag: Schakelprogramma, 20.00 uur op FOX Sports 2: Sparta – FC Emmen, 20.50 uur op FOX Sports 3: Helmond Sport – Go Ahead Eagles


Toch is er meer om van te genieten dan alleen de Keuken Kampioen Divisie. Ook FC Emmen komt in actie op de vrijdagavond. De Eredivisie trapt namelijk ook gewoon af op vier december met een toffe pot. Sparta Rotterdam verwacht de Drentse club voor een mooie pot voetbal.



Nadat zowel Sparta als Emmen nederlagen te verduren kregen tegen de topteams in de Eredivisie zijn beide clubs op zoek naar eerherstel. Vooral Emmen heeft punten nodig gezien het team de laatste plaats bekleedt. Met winst worden ADO Den Haag en Fortuna Sittard gelijk ingehaald en daar zouden ze op De Oude Meerdijk wel van kunnen genieten.

Gaat Ajax winnen van Liverpool?

  • Absoluut!
  • Dat wordt gelijkspel
  • Ik denk het niet
19+ Votes

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie