‘Enorme Dick Advocaat-verrassing op komst’

Foto: ‘Enorme Dick Advocaat-verrassing op komst’

Eigenlijk gingen we er al wel van uit dat oefenmeester Dick Advocaat van Feyenoord er na het lopende voetbalseizoen mee op zou houden. Volgens De Telegraaf is er mogelijk echter een verrassing in de maak: De Kleine Generaal zou er best eens een jaartje aan vast kunnen plakken. Dirk Kuyt heeft in ieder geval afgedaan in Rotterdam-Zuid.

De krant onthult op maandagochtend: “Dick Advocaat heeft bij Feyenoord de deur op een kier gezet waar het gaat om een mogelijk langer verblijf in De Kuip. De coach heeft een contract tot de zomer en was aanvankelijk van plan om dan ook te stoppen. Maar na afloop van Feyenoord-FC Utrecht deed hij wel opvallend veel moeite om te benadrukken dat hij alleen heeft gesteld dat Feyenoord zijn laatste club is.” De ervaren trainer zei namelijk: “Echt, zo heb ik het gezegd, mijn laatste club. Ik heb niet gezegd mijn laatste jaar.”

De Telegraaf gaat verder: “De assistenten Cor Pot en Zeljko Petrovic hebben ieder een contract dat gelijkloopt met dat van Advocaat. De derde assistent, John de Wolf, heeft een verbintenis die nog een jaar langer doorloopt. Technisch-directeur Frank Arnesen denkt al geruime tijd na over de opvolging van Advocaat.”

Er leek al een opvolger klaar te staan… “De Deen weet dat er binnen de club eerder is gesproken over Dirk Kuyt als een toekomstig hoofdtrainer, maar die lijkt meer geduld te moeten hebben voor de start van zijn trainerscarrière als hij die in De Kuip wil laten beginnen. Feyenoord was afgelopen zomer teleurgesteld dat de oud-speler niet het elftal onder 21 jaar wilde gaan trainen.”

Nog een jaartje Advocaat?

  • Doen
  • Niet doen
1388+ Votes

Lees meer

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie