Vitesse pas in tweede helft langs Fortuna Sittard

Vitesse is erin geslaagd om ook Fortuna Sittard achter zich te laten. De Arnhemmers hadden het echter allerminst makkelijk tegen de Limburgers. Pas ver in de tweede helft werd de ban gebroken en zorgde Vitesse voor de eerste goal van de wedstrijd. Uiteindelijk wonnen de Arnhemmers met 2-0.

Vitesse kwam afgelopen week niet verder dan een 1-1 gelijkspel tegen FC Groningen. De club uit Arnhem was er dan ook veel aangelegen om dit weekend wel weer te winnen. Toch was daar in de eerste helft weinig van terug te zien. Voor rust toonde de club zich kwetsbaar en was het Fortuna Sittard dat het dichtst bij een doelpunt kwam.

Na rust kwam Vitesse echter beter voor de dag. Invaller Oussama Darfalou opende na 72 minuten spelen de score uit een corner. Een paar minuten later was de club dichtbij de 2-0, maar Loïs Openda faalde oog in oog met Yanick van Osch. In de 84ste minuut besliste Vitesse de wedstrijd door de 2-0 van Armando Broja.