Spanjaarden luiden alarmklokken: “Nachtmerrie voor Hazard”

Foto: Spanjaarden luiden alarmklokken: “Nachtmerrie voor Hazard”

Eden Hazard speelde woensdag nog een degelijke partij tegen Internazionale, maar zaterdag sloeg het noodlot andermaal toe. In de wedstrijd van Real Madrid tegen Deportivo Alaves (1-2-nederlaag) moest de Rode Duivel wederom geblesseerd naar de kant. Een zoveelste blessure al sinds hij tekende in de Spaanse hoofdstad.

Volgens coach Zinedine Zidane zou de schade dit keer nog meevallen, de Fransman beweerde dat Hazard enkel last had van een tik tegen zijn knie. Maar feit is dat de aanvaller wederom sukkelt met fysieke problemen. En dat doet de alarmbellen afgaan in de Spaanse media. Bij Marca heeft men het over een ‘nachtmerrie voor Hazard, Zidane en zijn ploegmaats’. “Het lukt maar niet dat Hazard vier wedstrijden op rij speelt bij Real. Wat zo simpel lijkt, is in het geval van Hazard een mission impossible aan het worden.”

Bij AS maakt men zelfs de vergelijking met Gareth Bale, die door meerdere blessures zelden zijn gewenste niveau haalde in Madrid. “Bij Real Madrid staat er een olifant in de kamer waar niemand over wil praten: het lichaam van Eden Hazard. De parallel met Gareth Bale begint steeds duidelijker te worden, met slechte prestaties en een porseleinen lichaamsbouw.”

Bij SPORT neemt men zijn matige cijfers dan weer onder de loep. “Met de partij van zaterdag erbij, heeft hij 28 wedstrijden gespeeld bij Real Madrid. Daarin scoorde hij slechts 3 keer en leverde hij 4 assists. Veel slechtere cijfers dan degene die hij bij zijn andere ploegen behaalde.”

Zijn de zorgen om Hazard terecht?

  • Ja
  • Nee
90+ Votes

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie