Feyenoorder gefileerd: ‘Hij bracht zijn ploeg aan de rand van de afgrond’

Foto: Feyenoorder gefileerd: ‘Hij bracht zijn ploeg aan de rand van de afgrond’

Feyenoord heeft een punt overgehouden aan het treffen met CSKA Moskou. Dat hadden er misschien wel drie kunnen zijn, maar door een oliedomme rode kaart van Nicolai Jörgensen kwam het zo ver niet.

En dus is De Telegraaf bijzonder kritisch op de Deense spits. “Hij bracht zijn ploeg in Moskou aan de rand van de afgrond. Maar tien heroïsch strijdende medespelers sleepten in de ijzige kou een gelijkspel uit het vuur en zorgden dat Feyenoord met een voorlopig tweede plek alle uitzicht houdt op overwintering in de Europa League.”

“Jörgensen snakte er naar om de supporters van Feyenoord te kunnen terugbetalen. Als de man, die Feyenoord 3,5 miljoen euro kostte in de zomer van 2016 en in zijn eerste seizoen topscorer én kampioen werd met de Rotterdammers, zijn grote teen tegen de bal na een voorzet van Steven Berghuis had gezet, zouden hij én Feyenoord op rozen hebben gezeten”, zo klinkt het.

“Mooier werd het niet voor Jørgensen na rust. Integendeel. De hoop dat hij iets voor alle in Rotterdam verplicht achtergebleven fans kon doen, vervloog binnen drie minuten in de tweede helft. Het was geen elleboogstoot, maar Jørgensen had beter moeten weten na zijn eerste bekeuring voor rust. Nu was het meteen inrukken, waardoor hij zijn ploeg zwaar benadeelde. Jørgensen bleef nog een tijdje stomverbaasd recht voor het gezicht van de scheidsrechter staan en had zoiets van: wat doe je me aan, man!”

Terechte kritiek?

  • Ja, vind ik wel
  • Nee, vind ik niet
295+ Votes

Lees meer

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie