Memphis Depay laat droom uitkomen met grote stap

Foto: Memphis Depay laat droom uitkomen met grote stap

Naast goed voetballen, is Memphis Depay ook een begenadigd rapper. Vandaag kwam er een nieuwe track uit, genaamd Blessed, waarin hij laat weten hoe gezegend hij zich voelt met zijn leven als topsporter.

De Telegraaf schrijft er over dat hij over ‘de zin van het leven’ rapt. “In zijn geval, nu, is dat doelpunten maken. Voor een ander zou dat volgens de spits van Lyon in elk geval niet in het najagen van Rolex-horloges, dure kettingen en feesten en champagne moeten zitten. Memphis weet er alles van. Hij deed het honderden keren, zingt hij. Zoals hij eerder dit jaar ook al in het nummer 2 Corinthians 5:7 verklaarde: ‘mijn winnaarsmentaliteit is een gewoonte’.”

“Depay neemt zijn muziek serieus en dat is te horen: dit heeft professioneel niveau. Oké, de voetballer maakt graag gebruik van autotune. Ofwel computertechniek die helpt ’zuiver’ te zingen en stemeffecten toe te passen. Hij is niet de enige in wat we voor het gemak maar de Drake-hoek van de muziekwereld zullen noemen. Daar waar hiphop en R&B samenkomen. Waar half rappend, half zingend op donkere, minimalistische beat verhalen verteld worden, boodschappen verkondigd. Memphis gaf in een interview met mannenblad FHM aan over een optreden op Lowlands te dromen. Daar hoort zijn muziek in elk geval meer thuis dan in een of andere kroeg.”

Naast voetballer en rapper is Memphis bovendien influencer, stelt de krant tot slot: “Op Instagram heeft hij 10,2 miljoen volgers, op Facebook 4,5 en op Twitter 1,5 miljoen. Depay schuwt niet om te laten zien dat hij met ’de groten der aarde’ omgaat. Een foto met PSG-vedettes met Neymar en Kylian Mbappé op ’Insta’ met de tekst ’het is de chemie’, zegt wellicht voldoende. Zij willen ook bij Depay horen.”

Dit bericht bekijken op Instagram

Een bericht gedeeld door Memphis Depay (@memphisdepay)

Goede track?

  • Ja, vind ik wel
  • Nee, vind ik niet..
126+ Votes

Lees meer

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie