Tagliafico: “Hij was een deel van ons en dat zijn we nu kwijt”

Foto: Tagliafico: “Hij was een deel van ons en dat zijn we nu kwijt”

Nicolas Tagliafico had het na afloop van de wedstrijd tegen FC Midtjylland zichtbaar lastig met het nieuws dat eerder op die dag bekend was geworden. Diego Maradona was op zestigjarige leeftijd te komen overlijden aan een hartstilstand. Voorafgaand aan het Champions League-duel werd het nummer Live is Life gedraaid, door Tagliafico aangevraagd.

“Het raakt ons allemaal. Hij was een grote speler, een absolute mythe. Hij was de beste speler uit de geschiedenis naar mijn mening. Voor ons Argentijnen is het extra pijnlijk, hij was een deel van ons en dat zijn we nu kwijt”, zo gaf Tagliafico te kennen voor de camera’s van SBS6.

“Het was slecht nieuws. Het is een legende en zo zullen wij hem altijd blijven herinneren”, aldus Tagliafico. De laatste tijd ging het niet goed met Maradona. De voormalig stervoetballer kwam eerder al in het ziekenhuis terecht met verschijnselen van bloedarmoede en uitdroging. Toentertijd werd ook een bloedprop gevonden tussen zijn hersenen en schedel waaraan hij geopereerd werd. Eenmaal thuis is het nu volledig misgegaan.

0 Votes

Lees meer

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie