Ruud Vormer: ‘Ze waren gewoon een maatje te groot’

Foto: Ruud Vormer: ‘Ze waren gewoon een maatje te groot’

Club Brugge reisde vol goede moed af naar het Signal Iduna Park voor de Champions League-wedstrijd tegen Borussia Dortmund, maar de Duitsers waren gisteravond veel te sterk voor de Belgen en wonnen dan ook makkelijk met 3-0.

Bij Het Nieuwsblad concludeert Ruud Vormer: “Ze waren een maatje te groot. Door die 2-0 vlak voor rust loop je achter de feiten aan. Dan nog terugkomen is heel lastig. Maar op zich hebben we aardig gevoetbald. Het gevoel was goed. Ik kwam in de eerste helft zelf ook dicht bij een doelpunt, maar die bal belandde net naast – kan gebeuren. We weten wat we nu moeten doen: winnen tegen Zenit. Dan doen we een gouden zaak. Het wordt een heel belangrijke pot, en je weet het niet, misschien zit er wel meer in, voetbal blijft iets apart.”

Club staat derde in zijn poule met vier punten en SS Lazio (de nummer twee) staat op acht punten. De Italianen nemen het volgende week echter op tegen Dortmund… “Misschien worden we nog wel tweede, je weet het nooit. Maar dat moeten we dan wel eerst tonen.”

Oefenmeester Philippe Clément voegt daaraan toe: “Na de loting zeiden we al dat Dortmund out of our league was en dat hebben ze weer laten zien. Als je een resultaat wil halen in deze topwedstrijden, dan moet je de kruimels pakken en veel geluk hebben. We moeten de knop snel omdraaien naar de competitie. Gelukkig kom je in België geen ploeg zoals Dortmund tegen.”

Dortmund gewoon te goed?

  • Ja
  • Nee
39+ Votes

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie