‘PSV opent gesprekken met Raiola voor sensationele deal’

Foto: ‘PSV opent gesprekken met Raiola voor sensationele deal’

Door zijn stormachtige ontwikkeling gingen velen er vanuit dat hij na dit seizoen, of misschien zelfs al in januari aanstaande, zou gaan vertrekken. PSV zet nu echter alles op alles om te verlengen met Denzel Dumfries.

Dat meldt De Telegraaf. “De huidige verbintenis van de 14-voudig international loopt nog door tot de zomer van 2023, maar met een tussentijdse verlenging slaan beide partijen twee vliegen in één klap. Waar Dumfries een verbeterd contract zou kunnen tekenen, daar zouden de Eindhovenaren zijn transferwaarde nog verder vergroot zien worden”, schrijft de krant.

“Dumfries is op en buiten het veld uitgegroeid tot de absolute leider van het huidige PSV, nadat hij een jaar geleden de aanvoerdersband om de arm geschoven kreeg. De rechtervleugelverdediger belandde op zijn 18e jaar pas in het betaalde voetbal bij Sparta Rotterdam. Sindsdien lijkt er geen rem te zitten op zijn ontwikkeling. Ook in het Nederlands elftal levert Dumfries, met het EK van komende zomer nog op de rol, een steeds grotere bijdrage. Zijn twee assists tegen Bosnië en Herzegovina de afgelopen interlandperiode vormen het grootste bewijs.

Dumfries lijkt inmiddels voorbestemd voor een grote Europese club. PSV wil daar iets tegenover zetten en maakt werk van de eerder uitgesproken wens richting zijn agent Raiola.”

De Telegraaf besluit; “De Eindhovenaren onderhouden al jaren een goede relatie met de zaakwaarnemer. In een later stadium zal met hem ook de situatie en het contract van Mohamed Ihattaren tegen het licht gehouden worden met het oog op verlenging. Zijn contract loopt nog tot de zomer van 2022.

Maar eerst wil PSV zijn slag slaan met Dumfries. De Jong gaf in september al aan ’dolgraag’ met de voorbeeldprof te willen verlengen en was later blij dat het tot de transferdeadline op 6 oktober rustig bleef rondom de speler. De rechtsback gaf destijds op zijn beurt aan open te staan voor het gesprek.”

Denk jij dat hij zal gaan verlengen?

  • Ja, dat denk ik wel
  • Nee, dat denk ik niet..
1120+ Votes

Lees meer

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie