PSG neemt risico: “We hebben Neymar nodig, ook al is hij nog niet helemaal fit”

Foto: PSG neemt risico: “We hebben Neymar nodig, ook al is hij nog niet helemaal fit”

Afgelopen seizoen haalde Paris Saint-Germain nog de finale in de Champions League, maar momenteel gaat het heel wat moeizamer in het miljardenbal. De ploeg van Thomas Tuchel staat onder grote druk, waarbij zelfs uitschakeling in de groepsfase niet valt uit te sluiten.

De sterrenformatie leed in de eerste drie duels al twee nederlagen. Eén daarvan kwam tegen RB Leipzig in de laatste wedstrijd. Het aankomende treffen met de Duitsers zal gewonnen moeten worden. “De druk ligt bij PSG”, weet Leipzig-trainer Julian Nagelsmann. “We willen deze wedstrijd dolgraag winnen om een heel grote stap naar de volgende ronde te zetten.” Zijn ploeg kent de nodige defensieve problemen. Zo zijn Marcel Halstenberg en Lukas Klostermann zijn er niet bij en ook Nordi Mukiele is waarschijnlijk niet fit genoeg. Bij de tegenstander zijn Neymar en Kylian Mbappé dit keer wél van de partij zijn in tegenstelling tot het eerste onderlinge duel. “We moeten nog beter spelen dan in de eerste wedstrijd, want Neymar en Mbappé zijn er nu bij. Zij brengen altijd iets speciaals”, stelt Nagelsmann.

Collega Tuchel is uiteraard erg blij dat Neymar en Mbappé dit keer wel kunnen aantreden. “Neymar gaat zeker spelen”, verklapt de Duitse PSG-trainer, afgelopen weekeinde speelde de Braziliaanse vedette slechts een half uur in het verloren duel met AS Monaco. “We hebben Neymar nodig, ook al is hij nog niet helemaal fit. Ik hoop dat hij ook mentaal klaar is voor deze wedstrijd.”

Is dit een te groot risico?

  • Ja
  • Nee
29+ Votes

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie