Finalisten voor Final Four Nations League zijn bekend

De vier deelnemers aan de Final Four van de Nations League zijn bekend. Frankrijk en Spanje plaatsten zich dinsdag al voor de eindronde, terwijl België en Italië vanavond een ticket bemachtigden.

In de poule met Nederland hadden de Italianen plaatsing in eigen hand. Er moest op bezoek bij Bosnië-Herzegovina nog wel gewonnen worden. Centrumspits Andrea Belotti zette de Squadra Azzurra na 22 minuten op het goede spoor. De thuisploeg kreeg zo nu en dan kansen, maar faalden in de afronding. Halverwege de tweede helft besliste Domenico Berardi de wedstrijd, door de marge te verdubbelen. Zo eindigde de ploeg van Roberto Mancini als groepshoofd. Oranje won van Polen en eindigde zo als tweede.

België moest in eigen huis nog zien af te rekenen met Denemarken. De Rode Duivels vlogen uit de startblokken, waarbij Youri Tielemans al in de derde minuut doeltrof. De Denen hadden echter een vrij vlot antwoord via Jonas Wind. Na rust nam Romelu Lukaku zijn ploeg bij de hand door het duel met twee goals te beslissen. In de slotfase kreeg Thibaut Courtois nog ongelukkig een eigen doelpunt achter zijn naam en zorgde Kevin De Bruyne voor de 4-2 eindstand.