Ajax spitst oren: bizar Liverpool-nieuws

Foto: Ajax spitst oren: bizar Liverpool-nieuws

Liverpool neemt het na de interlandperiode tegen Ajax op in de Champions League, maar zo langzamerhand rijst de vraag of de Reds wel een team beschikbaar zullen hebben voor de belangrijke kraker in het miljardenbal. De spelers van de grootmacht vallen bij bosjes om.

Voetbal International schrijft op maandagochtend: “Jürgen Klopp zal de komende dagen met klamme handjes voor de televisie zitten. De Liverpool-manager zag deze interlandperiode al enkele spelers afhaken met een blessure, terwijl de lijst met afwezigen al fors was. Zondagmiddag werd bekend dat Andy Robertson op het laatste moment afhaakte voor het Nations League-duel van Schotland met Slowakije. De linksback kampte met hamstringklachten na de slijtageslag tegen Servië in de beslissende EK-play-off.”

En dat is nog niet alles… “Later op de dag werd Jordan Henderson bovendien halverwege gewisseld tijdens de Nations League-wedstrijd die Engeland afwerkte tegen België. Vermoedelijk gebeurde dit uit voorzorg. De Liverpool-captain zal maandag tests ondergaan.”

De gifbeker moet helemaal leeg voor de regerend kampioen van de Premier League: “Afgelopen week liep Joe Gomez tijdens de training van de Engelse ploeg een zeer zware knieblessure op en testte Mohamed Salah positief op Covid-19. Onder anderen Virgil van Dijk, Fabinho en Thiago Alcántara maakten al deel uit van de ziekenboeg. De Oranje-captain is nog maanden uit de roulatie.”

Op 1 december staan Ajax en Liverpool tegenover elkaar op Anfield Road. In de Johan Cruijff ArenA werd het eerder dit seizoen 0-1 voor de Reds.

Is het nu of nooit voor Ajax?

  • Zeker
  • Nee
930+ Votes

Lees meer

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie