Liverpool bevestigt rampscenario richting ‘Ajax-thuis’

Foto: Liverpool bevestigt rampscenario richting ‘Ajax-thuis’

Liverpool won eerder dit seizoen met 0-1 van Ajax in de Champions League en op 1 december aanstaande staat de return op het programma. De Reds weten nu al dat ze het in dat duel vermoedelijk moeten doen zonder sterkhouder Trent Alexander-Arnold.

Voetbal International schrijft op dinsdagochtend: “Het is onzeker of Trent Alexander-Arnold van de partij is als Ajax op 1 december op bezoek komt bij Liverpool. Volgens Engelse media houdt een enkelblessure de rechtsback waarschijnlijk vier weken aan de kant. Alexander-Arnold viel zondag uit in de topper tegen Manchester City (1-1). Door zijn kuitklachten werd hij in de 63ste minuut vervangen door James Milner en moest hij ook afzeggen voor het Engelse elftal.”

UPDATE 11/11

Niet alleen Trent Alexander-Arnold, maar ook Joe Gomez is nu geblesseerd. De centrale mandekker zou het kwetsuur opgelopen hebben bij de nationale ploeg van Engeland, en volgens de Britse media ‘ziet het er niet goed uit’ voor hem. Fataal nieuws, want mede door de blessure van Virgil van Dijk is het al erg krap bezet in het hart van de defensie bij de Reds. 1 december wacht Ajax in de Champions League.

UPDATE 12/11

Liverpool heeft vandaag bevestigt dat Joe Gomez geopereerd zal gaan moeten worden. Daardoor ligt de belangrijke centrumverdediger er maandenlang uit en zal hij dus ook zeker Ajax-thuis straks moeten missen. Een flinke klap voor Jurgen Klopp en co.

Gaat Ajax winnen bij Liverpool?

  • Ja, dat denk ik wel
  • Nee, dat denk ik niet
79+ Votes

Lees meer

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie