Utrecht-talenten brengen Roda verder in het nauw

Roda JC Kerkrade begon hoopgevend aan het nieuwe seizoen, maar inmiddels is de Limburgse club afgezakt naar de middenmoot van de Keuken Kampioen Divisie. Maandagavond bleek ook Jong FC Utrecht te sterk voor Jurgen Streppel en consorten: 2-0.

Ondanks enkele mogelijkheden aan weerszijden leek het duel af te stevenen op een doelpuntloze eerste helft. Leek, want enkele minuten voor rust viel dan toch de 1-0 op Sportpark Zoudenbalch. Othmane Boussaid schoot de bal in de verre hoek achter doelman Miguel Santos van Roda.

Roda probeerde na rust de gelijkmaker te forceren, maar dat mislukte. Zo werd de goal van Erik Falkenburg afgekeurd vanwege buitenspel en Fabian Serrarens raakte de paal. Tien minuten voor tijd beslisten de Utrecht-talenten het duel via Tim Pieters.

21+
Italiaanse media lyrisch over Oranje-tweetal: “Overweldigde iedereen”
10:45
10+
NEC kruipt uit dal: “Leek geen einde aan de ellende te komen”