De beste voetbaluitzendingen van deze week: Oranje is terug!

Foto: De beste voetbaluitzendingen van deze week: Oranje is terug!

November is begonnen, de regen valt met bakken uit de hemel en de voetbalwereld speelt door alsof het niets is. Na een Super Sunday om van te smullen, hebben we deze week een rustiger programma op poten. De interlandperiode staat immers weer voor de deur. Welkom bij de beste voetbaluitzendingen van deze week.



Maandag 9 november 



Aangezien het weer tijd is voor een scala aan voetbalwedstrijden waarvan het nationalistische hart sneller gaat kloppen, betekent dat ook een paar dagen met wat minder voetbalactie. Zo trappen we de week helaas ook af op 9 november.



Een greep uit de leukste uitzendingen van 9 november hieronder: 


18.35 uur op FOX Sports 1: FC Eindhoven – FC Dordrecht, 19.50 uur op Ziggo Sport: Peptalk, 21.00 uur op FOX Sports 1: Jong FC Utrecht – Roda JC Kerkrade


Voor deze maandagavond staan de voetbalwedstrijden zelf in het teken van de Keuken Kampioen Divisie. FC Dordrecht gaat immers op bezoek in Eindhoven en hoopt daar een wonder te verrichten. De club staat stijf onderaan en heeft drie punten nodig als het uit het diepe dal wil klimmen. Eindhoven zelf staat dertiende, een positie waarop je ook niet trots kunt zijn. 



De andere wedstrijd van de avond, die tussen jong Utrecht en Roda JC kan misschien voor wat meer spanning zorgen. De ploeg uit Kerkrade staat tiende, terwijl de talenten uit Utrecht er met een veertiende positie goed vanaf komen. Wie er ook wint; een van de twee clubs kan flink wat plekken stijgen op de ranglijst.




Dinsdag 10 november



Dinsdagavond vervolgt eigenlijk precies waar de maandagavond is afgesloten. De Keuken Kampioen Divisie gaat verder met Excelsior dat het tegen TOP Oss moet opnemen. De twee middenmoters zijn niet de enige clubs die deze avond in actie komen. Ook Telstar en Go Ahead Eagles gaan het gevecht om drie punten aan. 



Een greep uit de leukste uitzendingen van 10 november hieronder: 


18.35 uur op FOX Sports 1: Excelsior – TOP Oss, 21.00 uur op FOX Sports 1: Telstar – Go Ahead Eagles, 22.00 uur op FOX Sports 2: Voetbalpraat


Woensdag 11 november 



Woensdag breekt zo heerlijk de week en dat is niet anders. Hoewel er niet om knikkers gespeeld wordt, is het affiche Nederland – Spanje altijd aantrekkelijk. Wel zal Nederland het zonder een aantal vaste waarden moeten spelen, want Virgil van Dijk én Jasper Cillessen ontbreken. Of Oranje de klus zonder de twee routiniers kan klaren, blijft de vraag.



Een greep uit de leukste uitzendingen van 11 november hieronder: 


20.35 uur op Ziggo Sport: Vriendschappelijk Voetbal: Duitsland – Tsjechië, 20.40 uur op NPO 3: Nederland – Spanje


Donderdag 12 november



Van een leuke internationale kraker schakelen we over naar het Europees kampioenschap. De EK Kwalificatie gaat namelijk verder. Hoewel dat niet voor hele spannende potten zorgt, zal de EK Kwalificatie Switch misschien wel voor de leukste avond zorgen. Zo zie je immers iedere goal!



Een greep uit de leukste uitzendingen van 12 november hieronder: 


18.50 uur op Ziggo Sport: EK Kwalificatie: Georgië – Noord-Macedonië, 20.15 uur op Ziggo Sport: EK Kwalificatie: Switch, 20.35 uur op Ziggo Sport Voetbal: EK Kwalificatie: Servië – Schotland


Vrijdag 13 november 



We sluiten de week af met een prima vrijdagavond. Op vrijdagavond gaat de Keuken Kampioen Divisie weer verder. Hele spannende wedstrijden zijn het niet, maar dat wil niet zeggen dat je er geen plezier aan kunt beleven.



Een greep van de leukste uitzendingen van 13 november hieronder: 


16.00 uur op FOX Sports 3: Special FC Utrecht TV: Memorabele comebacks, 18.45 uur op FOX Sports 1: Helmond Sport – Excelsior, 21.00 uur op FOX Sports 1: TOP Oss – FC Eindhoven


Naast dat Helmond Sport en Excelsior tegen elkaar strijden, nemen ook TOP Oss en FC Eindhoven het tegen elkaar op. Op Helmond Sport na heeft iedereen al een wedstrijd in de benen. Hoeveel brandstof er nog in de tank zit, is dan ook misschien wel de grootste vraag van de avond.



Toch wordt de avond getekend door een toffe special over FC Utrecht. Het betreft een uitzending met de tofste comebacks in de geschiedenis van de club. Hierbij wordt het geschiedenisboek opengeslagen voor nationale en internationale verhalen die je je bijna niet kunt voorstellen.

Gaat Nederland winnen van Spanje?

  • Absoluut!
  • Dat wordt gelijkspel
  • Ik denk het niet
31+ Votes

Lees meer

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie