Engelse pers: ‘Geen plek Van de Beek bij Man United’

Foto: Engelse pers: ‘Geen plek Van de Beek bij Man United’

Donny van de Beek heeft bij Manchester United nog nauwelijks iets van zijn klasse laten zien. In de Premier League zit de middenvelder steevast op de bank, terwijl hij in de geboden minuten in de Champions League niet weet te overtuigen. Na de nederlaag tegen Istanbul Basaksehir was de Engelse media niet te spreken over zijn optreden.

Van de Beek kreeg in Turkije een controlerende rol van Ole Gunnar Solskjaer naast Nemanja Matic. “Het einde van de struggles van Van de Beek is voorlopig niet in zicht. Hij is als een rond blokje dat moet passen in een vierkant gaatje”, concludeert The Express. Zijn optreden gaf weinig aanleiding om te denken dat hij op korte termijn meer speeltijd gaat krijgen. Gelukkig voor hem waren alle spelers van Manchester United een drama.”

Het medium vervolgt: “Het lijdt geen twijfel dat Van de Beek een topspeler is, dat heeft hij wel bewezen bij Ajax. Maar United lijkt niet bij hem te passen. Hij moet de ploeg verder helpen, maar schiet tekort als het gaat om ideeën en zelfvertrouwen. Natuurlijk moet hij de tijd krijgen om zich aan te passen, maar er lijkt simpelweg geen plek voor Van de Beek in dit Manchester United.”

The Independent beoordeelde Van de Beek met een 5. ‘Kreeg een kans op het middenveld naast Matic. Was in controle en verdeelde het spel goed, maar gaf weinig aanvallende impulsen.’ Ook The Sun deelt een 5 uit aan de Oranje-international. ‘Opereerde in iets defensievere rol achter het aanvallende kwartet, maar wist zijn stempel niet te drukken. Zijn wissel voor Paul Pogba was logisch.’

Moet Van de Beek zich zorgen maken?

  • Ja
  • Nee
520+ Votes

Lees meer

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie