Telegraaf Elftal van de Week: PSV domineert, één Ajacied

Foto: Telegraaf Elftal van de Week: PSV domineert, één Ajacied

Het is weer maandag, en dus maken de media de balans op na de vorige speelronde. Zo stelt namens De Telegraaf voormalig international Edo Ophof zijn Elftal van de Week samen.

Hij kiest voor drie PSV’ers na de 4-0 zege op ADO Den Haag. Met op één: Mario Götze. “Götze is de laatste weken goed bezig. Hij heeft tegen ADO Den Haag bijna de negentig minuten vol gemaakt en lijkt het daarmee inmiddels ook conditioneel op peil te hebben. Dan zie je pas echt zijn surplus aan (technische) kwaliteiten. Met zijn steekballen zet hij anderen vrij en zijn handelingssnelheid ligt heel hoog. We krijgen steeds meer de speler te zien waar PSV bij zijn komst op hoopte”, laat Ophof optekenen.

De voormalig international kiest op het middenveld ook voor Götze’s land- en ploeggenoot Adrian Fein. “Omdat die jongen het spel leest, technische kwaliteiten heeft en een vrije complete middenvelder is.” Aanvaller Noni Madueke completeert het PSV-trio. “Omdat die jongen uitstekend inviel. Het is een agressieve aanvaller, die rechtstreeks op zijn doel af gaat en dat tegen ADO Den Haag beloond zag worden met twee doelpunten.”

Namens Ajax is er één speler vertegenwoordigd; Davy Klaassen. “Davy voetbalt zoals we hem kennen. Hij legt ontzettend veel energie in de wedstrijd en duikt met regelmaat op in het vijandelijk zestienmetergebied. Bovendien is hij met twee goals weer belangrijk voor de ploeg.”

Eens?

  • Ja
  • Nee
328+ Votes

Lees meer

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie