Borst haalt uit naar Valentijn Driessen en RTV Rijnmond: “Obsceen”

Foto: Borst haalt uit naar Valentijn Driessen en RTV Rijnmond: “Obsceen”

Op een persconferentie legden Valentijn Driessen van De Telegraaf en een journalist van RTV Rijnmond oefenmeester Dick Advocaat van Feyenoord het vuur aan de schenen. Hugo Borst heeft met verbazing zitten kijken naar het schouwspel.

Driessen vroeg aan De Kleine Generaal: “Vorig jaar verloor Jaap Stam rond deze tijd met 4-0. Hij trok zijn conclusies, en jij?” De stukjesschrijver van RTV Rijnmond voegde daaraan toe: “Merk je een soort crisissfeer?”

Borst reageert bij De Eretribune: “Ik vind het rare: Valentijn Driessen ken ik al mijn hele leven lang. Die heb ik meegemaakt als grijze muis. Dat heeft hij heel lang volgehouden, maar hij is ontbolsterd. Ik kan niet ontkennen dat ik soms ook echt kan genieten van Valentijn, hij weet het vuurtje flink op te stoken. Ik vind soms dat hij weleens te ver gaat wat betreft Erik ten Hag, maar…” 

De vraag van Rijnmond vindt de columnist van het Algemeen Dagblad nog erger: “Die andere koekenbakker van de regionale omroep is helemaal te gek voor woorden. Dick Advocaat heeft het afgelopen jaar niet één Eredivisie-wedstrijd verloren. En deze jongen vraagt naar ‘een crisissituatie’… Dat is absurd. Het is ook pervers. Ik vind dat het sfeertje dat gecreëerd wordt… ik heb daar moeite mee. Ik ben blij dat ik dat niet meer hoef te doen.”

Borst sluit af: “Als het zeg maar schertsend of uitdagend is bedoeld, dan heb ik er vrede mee. Maar als je serieus gaat vragen: is er sprake van een crisis? Dat vind ik obsceen, gek. Hoort niet, slaat nergens op.”

Ben jij het met Borst eens?

  • Ik wel
  • Ik niet
960+ Votes

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie