“We hebben elke nacht bij haar in het ziekenhuis geslapen”

Foto: “We hebben elke nacht bij haar in het ziekenhuis geslapen”

Eljero Elia ondertekende in de voorbije transferperiode een contract bij FC Utrecht, maar werd eigenlijk gelijk geveld door het coronavirus. Daar herstelde hij van, maar vervolgens werd zijn dochtertje ziek. De buitenspeler doet zijn verhaal in De Telegraaf.

Hij zegt: “Nadat ik van corona was genezen, werd mijn dochtertje van zes getroffen door het kawasaki-virus. Dat is een virus dat voorkomt bij kinderen. Haar hart en spieren gingen achteruit. Ik praat er heel nuchter over, maar het was echt heel heftig. Ze lag al in het ziekenhuis, maar ik besloot toch naar de wedstrijd tegen RKC te gaan.”

Elia gaat verder: “Direct na de wedstrijd hoorde ik van de teammanager dat ze op de intensive care lag. Toen ben ik meteen naar binnen gerend en naar het ziekenhuis in Leiden gegaan. Dan zie je daar je kind liggen. Dat doet heel veel met je. Het is een zware tijd geweest. We hebben elke nacht bij haar in het ziekenhuis geslapen. De kamer ernaast lag een heel zieke baby de hele nacht te huilen, dus je deed geen oog dicht. Maar ik ben in die tijd toch blijven trainen, want ik wilde zo snel mogelijk fit worden na de corona.”

Inmiddels is de dochter van de aanvaller weer helemaal opgeknapt: “Gelukkig gaat het nu beter met haar. Ze gaat weer naar school. Ze zit wel aan de prednison. Dat is een heel zwaar medicijn, waardoor je hele lichaam uitzet. Gelukkig zit ik altijd te dollen en grapjes te maken met mijn kinderen, dus ze kan wel van zich afbijten als ze gepest zou worden. Maar ik ben vooral heel blij dat het weer goed met haar gaat, want we zijn heel ongerust geweest.”

0 Votes

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie