Advocaat botst met Valentijn Driessen: “Nou, gefeliciteerd er mee”

Foto: Advocaat botst met Valentijn Driessen: “Nou, gefeliciteerd er mee”

Bij Feyenoord vallen de spelers momenteel bij bosjes. Journalist Valentijn Driessen wees op de persconferentie vandaag naar een recente uitspraak van performance coach Rick Cost, die stelde dat ‘fitte spelers makkelijk drie wedstrijden in acht dagen kunnen spelen’. 

“Ik heb in het begin al gezegd dat ik vind dat je drie wedstrijden in een week moet kunnen spelen”, reageert coach Dick Advocaat. “Als je fit bent kan iedereen dat toch? Nu blijkt dat een aantal jongens die binnen zijn gekomen niet fit zijn. De spelers die er dit seizoen vanaf het begin bij waren zijn allemaal nog steeds fit. Het zijn de jongens die apart trainden om sterker te worden die nu uitvallen. Wat die Performance-coach dan doet? Meneer Cost is een geweldige man met een geweldige knowhow.”

Driessen zegt ‘dat niet te merken aan de selectie’. “Dat heeft met de personen te maken en niet met Cost. Daar zit ik bovenop. Die is voor Feyenoord straks onhoudbaar want die gaat straks internationaal zijn werk doen. Maar Valentijn jij schrijft toch ook wel eens een slecht verhaal dan ben je toch ook niet meteen een slechte journalist? Cost is een uitstekende man met veel kennis dus de fitheid ligt aan de personen zelf en niet aan Cost.”

In Rotterdam werd nog geroepen dat Cost ‘echt het topsportklimaat beheerst’. “Maar als je nu jullie fysieke toestand ziet, dan denk ik ‘dat kan wel een onsje minder.’ Hij doet het geweldig? Nou, gefeliciteerd ermee'”, foetert Driessen tot slot.

Heeft Driessen gelijk?

  • Ja, vind ik wel
  • Nee, vind ik niet..
385+ Votes

Lees meer

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie