Klopp bezorgt Van den Berg flinke domper tijdens blessuregolf

Foto: Klopp bezorgt Van den Berg flinke domper tijdens blessuregolf

Liverpool kent momenteel behoorlijke problemen centraal in de verdediging. Naast de langer uitgeschakelde Virgil van Dijk is ook Joël Matip geblesseerd, terwijl vervanger Fabinho eveneens uitviel. Desondanks lijkt Sepp van den Berg weinig kans op speeltijd te maken.

De spoeling centraal achterin is momenteel erg dun bij The Reds. Door het ontbreken van Van Dijk en Matip werd Fabinho een linie naar achteren gehaald, maar hij raakte dinsdag na een half uur geblesseerd aan zijn hamstring tegen FC Midtylland. Rhys Williams verving de Braziliaan. “Dit was wel het laatste wat we kunnen gebruiken”, zuchtte manager Jürgen Klopp na afloop.

“Rhys heeft het vandaag weer heel goed gedaan”, liet de Duitse trainer weten. “Hij was veeleisend, liet zijn stem horen: erg goed. Het probleem is nu wel dat er nog vier dagen zijn voordat we tegen West Ham United spelen en jullie gaan in die vier dagen steeds over hem schrijven. Daar zal hij dus ook mee moeten omgaan. Verder hebben we Nat Phillips en zal Billy Koumetio gaan meetrainen.”

Klopp rept met geen woord over Van den Berg, die niet in beeld lijkt voor minuten in de Premier League of Champions League. Vorig jaar maakte de verdediger de overstap van PEC Zwolle naar Liverpool en speelt hij vooral in het tweede. Hij kwam vier duels in actie voor de hoofdmacht, telkens in de nationale bekertoernooien.

Heeft het zin voor Van den Berg om bij Liverpool te blijven?

  • Jawel, gewoon geduld houden
  • Nee, hij krijgt zelfs nu de kans niet
209+ Votes

Lees meer

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie