Kamp-Elia hekelt Utrecht: “Opeenstapeling van trieste zaken”

Foto: Kamp-Elia hekelt Utrecht: “Opeenstapeling van trieste zaken”

Eljero Elia en zijn zaakwaarnemer Frank Schouten hebben zich gestoord aan de uitlatingen van John van den Brom. De trainer van FC Utrecht verklaarde ‘nog niet de Elia’ te hebben gezien die hij kent.

“Dat FC Utrecht ervoor kiest om naar buiten toe uit te spreken dat ze de Eljero willen zien waar zij bekend mee zijn en dat dit soms niet zien is aan de club”, reageert Schouten tegenover Voetbal International. “Maar FC Utrecht weet heel goed dat het niet alleen gaat over ‘het soms nog niet laten zien’. De club heeft volledig gelijk dat het bepalend is wanneer je iemand gaat inpassen in een team. Maar dan gaat het wel om het volledige verhaal.”

De zaakwaarnemer wijst allereerst op de rare afronding van vorig seizoen en de situatie daarna. “Vanaf 1 september zat Eljero twee weken ziek thuis (door corona, red.). Hij kon en mocht helemaal niets doen. Kort nadat hij weer op het trainingsveld stond, kregen hij en zijn vrouw dramatisch privé-nieuws te verwerken. Ook dat heeft er een aantal weken flink ingehakt bij het gezin. Door deze opeenstapeling van trieste zaken heeft Eljero vast mindere trainingen gehad en al maanden geen negentig minuten kunnen spelen. Maar dat is toch volledig verklaarbaar?”

Elia liet zich vooralsnog niet uit over deze kwestie. De zaakwaarnemer hoopt dat het bij een incident blijft. “We gaan ervan uit dat het snel goed komt. Het is ook in het belang van FC Utrecht dat ze Eljero snel daar krijgen waar iedereen hem graag wil zien, want ze gaan hem nog hard nodig hebben de komende periode.”

Een rare actie van Van den Brom?

  • Ja, vind ik wel
  • Nee, vind ik niet
397+ Votes

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie