Liverpool wint ook tweede duel, Real ontsnapt met remise

Foto: Liverpool wint ook tweede duel, Real ontsnapt met remise

Liverpool heeft ook het tweede duel in de Champions League gewonnen. Net als een week geleden tegen Ajax gebeurde dat met enige moeite: 2-0 tegen FC Midtjylland.

De Denen hadden het eerste groepsduel nog met 0-4 verloren van Atalanta Bergamo. Het bezoek aan Anfield werd door menigeen dan ook gevreesd, maar Midtjylland maakte het de winnaar van 2019 nog héél lastig. Halverwege stond de brilstand nog op het scorebord.

Tien minuten na rust viel de 1-0 dan toch voor Liverpool, waar Georginio Wijnaldum mocht invallen. Diogo Jota stond aan het einde van een mooie aanval en daarmee bezorgde hij ‘The Reds’ de tweede zege van het seizoen in het miljoenenbal. Mohammed Salah scoorde in extremis ook

Groep A: Atlético dankt Félix 

João Félix heeft dinsdag een hoofdrol opgeëist in de Champions League. De Portugees maakte in de thuiswedstrijd tegen RB Salzburg het verschil door twee keer te scoren: 3-2. Eerder hadden Dominik Szoboszlai en Mergim Berisha namens de Oostenrijkers nog voor een ommekeer gezorgd na de openingstreffer van Marcos Llorente.

Atlético verloor het openingsduel kansloos van Bayern München, dat eerder op de avond al van Lokomotiv Moskou wist te winnen. De Madrilenen staan nu tweede.

Groep B: Real ontsnapt met remise

Real Madrid wil dit seizoen maar al te graag de Champions League winnen, maar de start is dramatisch te noemen. In navolging van Shakhtar Donetsk ging het ook tegen Borussia Mönchengladbach niet lekker: 2-2. Marcus Thuram maakte beide treffers voor de Duitsers, waar Karim Benzema en Sergio Ramos pas in de slotfase tegen wisten te scoren.

Uitslagen Groep C: FC Porto – Olympiakos Piraeus 2-0, Olympique Marseille – Manchester City 0-3

Gaat Real overwinteren in de CL?

  • Ja
  • Nee
53+ Votes

Lees meer

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie