‘Ajax gaat dit seizoen probleemloos kampioen worden’

Foto: ‘Ajax gaat dit seizoen probleemloos kampioen worden’

Na afgelopen weekend, waarin Ajax met 13-0 won en achtervolgers Feyenoord én PSV morsten, trekt Arno Vermeulen een simpele conclusie: Ajax wordt probleemloos kampioen van Nederland.

“Ik heb echt het idee dat Ajax dit jaar met vlag en wimpel kampioen gaat worden”, zegt de journalist in Studio Voetbal. “De rest heeft enige problemen. Ajax heeft ook een misstap gemaakt, maar dit elftal is zo veel beter dan de concurrentie. Ook in de breedte kan Ten Hag spelers die terugkomen van een blessure één keer laten spelen. Ze hoeven niet meteen weer elke keer te spelen.”

Leonne Stentler verbaasde zich over VVV – Ajax. “Het was een trainingspotje, ik kan het niet anders noemen. Het was onwaarschijnlijk wat VVV liet zien. Ze wilden gewoon niet verdedigen. Ajax was heel gretig met een aantal spelers dat zichzelf wilde bewijzen. Je kunt Ajax niet beoordelen op deze wedstrijd, dat is dan ook weer de andere kant.”

Over Davy Klaassen is de voormalig profspeelster lyrisch. Klaassen was tegen Liverpool en sc Heerenveen al zó ontzettend belangrijk in de rol die hij nu heeft. Hij is zo intelligent en hij is altijd in beweging om de ruimtes op te zoeken. Je hebt het gevoel dat het allemaal te simpel is, maar er is over nagedacht. Hij is continu aan het vrijlopen waar hij kan zorgen dat hij de rest beter maakt. Zijn spel is voor Ajax perfect op die positie.”

Ajax gaat simpel kampioen worden

  • Ja, dat denk ik wel
  • Nee, dat denk ik niet
346+ Votes

Lees meer

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie