De beste voetbaluitzendingen van deze week: CL-krakers!

Foto: De beste voetbaluitzendingen van deze week: CL-krakers!

Het is al weer de laatste week van oktober, waardoor het gevoel van de winter ons alweer langzaam bekruipt. Voor het zover is, hebben we gelukkig nog anderhalve maand van voetbalplezier om naar uit te kijken. Deze week zit dan ook weer vol toffe wedstrijden om naar uit te kijken, zoals de Champions League. Welkom bij de beste voetbaluitzendingen van deze week!



Maandag 26 oktober 



In tegenstelling tot eerdere weken, beginnen we deze maandagavond gelijk goed als het op wedstrijden aankomt. De beste voetbaluitzendingen van de week starten we namelijk met de TOTO KNVB Beker. De eerste ronde trapt namelijk gelijk met een aantal leuke wedstrijden af.



Een greep uit de leukste uitzendingen van 26 oktober hieronder: 


18.45 uur op FOX Sports 2: Excelsior – Helmond Sport, 20.40 uur op Ziggo Sport Voetbal: AC Milan – AS Roma, 21.00 uur op FOX Sports 1: Go Ahead Eagles – NAC Breda


Excelsior tegen Helmond Sport heeft het genoegen om de eerste wedstrijd uit het Nederlandse toernooi te zijn. In de Keuken Kampioen Divisie nemen de clubs het jaarlijks ook een aantal keren tegen elkaar op, dus is het geen onbekende strijd die we hoeven te verwachten. De Rotterdamse ploeg staat er op de ranglijst tevens een stuk beter voor dat het team uit Helmond, dus verwachten we geen spectaculaire verrassingen.



Voor AC Milan tegen AS Roma kan het echter wel heel anders lopen. De club uit Milaan speelt goed, maar AS Roma weet wel vaker te stunten. Toch doet de oud-club van Justin Kluivert het nog niet heel goed. Met vier verspeelde punten in vier wedstrijden, gaat er toch wat mis. De club van Zlatan Ibrahimovic heeft daarentegen nog geen punt verspeeld.



Go Ahead Eagles mag de avond afsluiten in een duel tegen NAC Breda. De club uit Deventer staat in de Eerste Divisie nog niet al te sterk in haar schoenen, maar hoopt tegen de ploeg Breda te stunten natuurlijk. NAC hoopt juist op een gemakkelijke overwinning gezien de laatste weken voorspoedig verlopen.




Dinsdag 27 oktober



Dinsdagavond is het weer zover. Het miljoenenbal gaat verder, waarbij we gaan zien of Ajax deze keer wel punten in de wacht weet te slepen. Deze wedstrijd tegen Atalanta kan maar zo beslissend worden voor het toekomstperspectief van dit Champions League-seizoen. Atalanta is de grote tegenstander voor de tweede plek in de poule, dus als het team van Ten Hag hier niet van kan winnen, wordt het nog knap lastig in de komende weken.



Een greep uit  de leukste uitzendingen van 27 oktober hieronder: 


18.30 uur op Ziggo Sport: UEFA Champions League: FC Lokomotiv Moskva – Bayern München, 18.45 uur op FOX Sports 2: FC Twente – De Graafschap, 20.30 uur op SBS6/Ziggo Sport Voetbal: UEFA Champions League: Atalanta – Ajax, 20.55 uur op Ziggo Sport: UEFA Champions League Switch


Woensdag 28 oktober



Woensdag breekt zo heerlijk de week en dat is niet anders op deze Champions League-avond. Het is namelijk de avond dat een internationale kraker gestreden zal worden. FC Barcelona gaat op bezoek in Turijn om Juventus uit te dagen. Die pot wil je als voetbalfan simpelweg niet missen. Ook niet omdat Ronaldo er mogelijk niet bij is door het coronavirus.



Een greep uit de leukste uitzendingen van 28 oktober hieronder: 


18.30 uur op Ziggo Sport: UEFA Champions League: Istanbul Başakşehir – Paris Saint-Germain, 18.50 uur op Ziggo Sport: UEFA Champions League: FK Krasnodar – Chelsea, 18.45 uur op FOX Sports 2: ADO Den Haag – Sparta Rotterdam, 20.55 uur op Ziggo Sport: UEFA Champions League Switch, 20.55 uur op Ziggo Sport Voetbal: UEFA Champions League: Juventus – FC Barcelona




Donderdag 29 oktober



Na een heerlijke midweek met Champions League voetbal spelen we op donderdagavond gewoon verder in de Europa League. AZ, PSV en Feyenoord zijn op zoek naar overwintering en willen in de tweede wedstrijd opnieuw punten binnenhalen. Eerstgenoemde kan daardoor op zes punten uitkomen en aan kop gaan in de poule!



Een greep uit de leukste uitzendingen van 29 oktober hieronder: 


18.55 uur op FOX Sports 1: FC Antwerp – Tottenham Hotspur, 18.55 uur op FOX Sports 2: Feyenoord – Wolfsberger AC, 21.00 uur op FOX Sports 1: AZ – HNK Rijeka, 21.00 uur op FOX Sports 2: Omonia Nicosia – PSV


Toch zijn het PSV en Feyenoord die al helemaal naar punten op zoek zijn. Laatstgenoemde wist in ieder geval nog een punt uit de wedstrijd tegen Zagreb te halen, terwijl PSV op pijnlijke wijze een voorsprong als sneeuw voor de zon zag vergaan. Er werd in Eindhoven verloren van Granada en dus is de club op zoek naar eerherstel.




Vrijdag 30 oktober



We sluiten de week af met een prima vrijdagavond. Hoewel de Eredivisie dit weekend wel vervolgd wordt, staat de eerste wedstrijd pas voor zaterdagavond op de planning. Voor deze vrijdag hebben we het te doen met de Keuken Kampioen Divisie. Daar start de tiende speelronde namelijk.



Een greep uit de leukste uitzendingen van 30 oktober hieronder: 


18.45 uur op FOX Sports 1: Voetbal op Vrijdag: Schakelprogramma, 20.50 uur op FOX Sports 2: NAC Breda – N.E.C., 21.00 uur op FOX Sports 1: Voetbal op Vrijdag: Schakelprogramma


Een oude klassieker uit de Eredivisie staat namelijk op de planning, maar nu dan wel een divisie lager. NAC neemt het in Breda namelijk op tegen N.E.C. Deze match weet jaarlijks voor een leuke strijd te zorgen en dit jaar hopen we dat het niet anders is. Dat de clubs in punten ook nog eens dicht bij elkaar staan, maakt dit alleen maar meer een match om naar uit te kijken.

Gaat Ajax winnen van Atalanta?

  • Absoluut!
  • Dat wordt gelijkspel
  • Ik denk het niet
46+ Votes

Deel op sociale media:

Laatste nieuws

09:15
8+
Spaanse pers looft ‘magisch’ Real: ‘Madrid sterft nooit’
08:41
18+
‘Xavi moet snel definitief beslissen over Barça-toekomst’
08:21
226+
City accepteert CL-uitschakeling: ‘Cruijff zei ooit…’
07:50
2234+
Geflopte Ajacied na dramatisch duel uit selectie gezet
07:30
1576+
‘Feyenoord-assistent Hulshoff verlaat Feyenoord voor hoofdtrainerschap’
07:10
760+
‘ManCity wil Premier League-ster als vervanger De Bruyne’
23:45
31+
Sluw Real Madrid onttroont beter Man City na strafschoppen
23:17
366+
Van der Gijp velt vernietigend oordeel over Frenkie de Jong
22:50
52+
Bayern houdt hoop op prijs en haalt halve finale CL ten koste van Arsenal
22:23
133+
Feyenoord-revelatie voelde geen extra druk bij ‘leuke test’
21:56
189+
Scoutende Janssen verrast: ‘We kijken zelfs op dat niveau’
21:40
3452+
‘Erling Haaland maakt transfer van 175 miljoen’
21:19
243+
‘Ajax gaat op Spaanse toer: transferstrijd met Real Madrid’
20:54
127+
“Wij wonnen veel prijzen, maar dit Feyenoord is voetballend nóg beter”
20:29
278+
Tadic heeft slecht nieuws voor Ajax- en Twente-fans: “Dit zijn de beste”
20:03
27+
Dit zijn de opstellingen van de twee Champions League-krakers woensdagavond
19:39
127+
Hazard doet boekje open: “Vroeg aan ploeggenoten mij de bal niet te geven”
19:16
72+
Van Mosselveld nieuwe algemeen directeur van FC Groningen
19:00
514+
Joey Veerman naar Real Madrid | Stalen Snor #54
18:49
8388+
‘Steven Berghuis spreekt af met nieuwe club’
Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie